Emoticonuri animate?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Domnule Administrator,

Subsemnatul o_mores, domiciliat la 172.21.81.166, va roaga sa adaugati un set de emoticonuri animate care sa poata fi folosite in exprimarea de zi cu zi a membrilor comunitatii.

o_mores                             6 decembrie 2005

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Subscriu la cererea lu’ vecinu o_mores ca ar fi cazu’ domle’ ca platim atat la fondu’ de rulment shi nu se simte nimica smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Emoticoanele animate nu se pot pune decat daca are toata scara montate emoticometre… Pai ce vreti ca la unii sa li se animeze mai mult si sa plateasca toti la fel? LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Asa dom’ ‘ministrator! Nu va lasati dom’le, ca am vazut io ca cum la unii comitetu’ le face favoruri… Le-o da comisioane, si la iei se animeaza mai des, mama lor de animale… Da’ ce-s alea, domnu’? Se da la toti?
Vecinu’ anonimu’ de la ap. 3

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Io zic ca cei de la parter si de la 8 sa aiba mai multa animatie ca trebuie sa se incalzeasca mai bine. Deci supradimensionati dom’ administrator emotiheaterele de la casuta mea…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

subscriu si eu.
stiu pe cineva cu o firma de emoticoane care vine si le instaleaza la juma’ de pret. au zis ca nu dau factura si garantie, dar stiu eu ca sunt baieti buni.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Domnu ministrator, shadow e unul din aia care isi trage comision. stiu io! nu va lasati pacaliti! FITI VIGILENTI!!!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
shadow - 07 Decembrie 2005 06:19 AM

subscriu si eu.
stiu pe cineva cu o firma de emoticoane care vine si le instaleaza la juma’ de pret. au zis ca nu dau factura si garantie, dar stiu eu ca sunt baieti buni.

nu-mi convine domne, ca eu vreau sa le bag pe firma
de ce sa platesc VAT ....aaaa pardon TVA; dupa aia am probleme cu contabila
va rog frumos !!! cool grin

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Am gasit! Stiu pe cineva care poate sa ne procure… emoticoane via fonduri SAPARD! Numai ca trebuie sa declaram in scris ca folosim forumul numai cand suntem in afara orasului, si in special la tara…..cheese ca asa e cu fondurile astea SAPARD… Sa scoatem bani de la Uniune… ca si asa emoticoanele animate devin obligatorii din 2007.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Ma ofer sa scriu eu project proposalul pentru fondurile europene. Sa-mi spuneti doar in numele cui aplicam si valoarea estimativa sa stiu cum fac bugetul. grin

EDIT: Dupa o scurta documentare, ne putem incadra la MASURA 3.4 “DEZVOLTAREA ŞI DIVERSIFICAREA ACTIVITĂŢILOR ECONOMICE CARE SĂ GENEREZE ACTIVITĂŢI MULTIPLE ŞI VENITURI ALTERNATIVE”
ca si “b) Achiziţionarea de utilaje, echipamente şi instalaţii noi, echipament IT şi software pentru administrarea afacerii, inclusiv costuri de montaj;”

Deci suntem pe cheltuieli eligibile. Apuneti doar cati bani vrem si gata, am aplicat. LOL

Propun ca toti 12% sa-i revina lui Tudor. “c) Cheltuieli pentru pregătirea/implementarea proiectului reprezentând plată arhitecţilor, inginerilor şi consultanţilor, taxelor legale, a studiilor de fezabilitate, achiziţionarea de patente şi licenţe pentru pregătirea şi/sau implementarea proiectului, direct legate de măsură, care nu depăşesc 12 % din costul total eligibil al proiectului, cu excepţia acelor proiecte care nu prevăd construcţii, caz în care nu depăşesc 5%;”
Mai greu o sa fie dupa ce luam proiectul ca trebuie cereri de oferte pentru 3 firme (deci shadow va trebui sa ia oferte de la 2 firme fantoma in afara de cea de la comisionul). Project manager avem, sunt eu ca am experienta, avem nevoie de un project assistent si de un coord financiar si logistic. Poate si o secretarabuna profesional, da buna rau. guy

LATER EDIT: Nu uitati ca deadlineul e pe 30 dec si suma trebuie sa fie intre 5 si 200k euroi. Punem si noi inkind national daca stie cineva pe cineva la un minister. Daca nu, macar la un fost CAP…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Da’ halatul? Cat costa halatul? Scump doamna, scump… dincolo era mai ieftin… snake

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Desi e funny thread-ul asta protestez in fatza acestei initiative proletare! Ce e domne cu atata animatie? Sa va multumiti cu ceea ce aveti ca altele partidu’ nu va mai da! Imediat le punem si pe alea normale pe cartele…

PS: serios acuma, daca se pun emoticoane animate, sa fie o optiune pe undeva sa poata fi dezactivate.