1 din 2
1
CINGULAR
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

In US sunt 3 companii (majore) de telefonie mobila
- CINGULAR (impreuna cu AT&T)
- SPRINT (impreuna cu NEXTEL)
- VERIZON .
si unele mai mici T-mobile, Virgin-mobile etc.
Fiecare incearca sa-si impuna propria tehnologie (EDGE, 3G, Radio,GPRS,UMTS,WLAN etc),doar ca la suprafata US lucrurile se misca destul de greu.
Ca sa nu deviez de la subiect, Cingular este compania care are cele mai multe relee de telefonie celulara pe mila patrata si pe care le inchiriaza celorlalte, AT&T fiind unul dintre investitorii grei in tehnologie. Pe scurt Cingular(AT&T) are cel mai bun semnal de departe. Cred ca decizia luata de Apple.inc s-a bazat pe acest lucru.
Pentru fanii iPhone din RO, vestea buna e ca e QUAD BAND( 850/900/1800/1900 ) adica e utilizabil si in EU din fabricatie, insa nu stiu daca e “blocat”,desi in US datorita diferntelor de tehnologie intre provideri, n-am prea auzit de telefoane “blocate”, ramane de vazut daca iPhone face exceptie.

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

asa e daca postam in multe topicuri….
se preconizeaza vinzarea lui in europa = deci…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Ideea era sa lamurim FANII iPhone (care poate l-ar dori inainte de lansarea pe piata EU wink )daca e posibil sa-l aiba in IUNIE 07! HOW ABOUT THAT?! tongue laugh

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

aaa, da?
credeam ca suntem fani, de aia avem un forum cu tot ce tine de apple grin

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

grin Ca Fan iPhone DE PE FORUM s-ar putea sa-l ai prin octombrie noiembrie… s-ar putea grin

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

io ma risc in 3 luni sa il iau de acolo.. in fond ce.. raspberry

chiar e super tare. chiar sunt curios daca o sa isi ia toti tzaranii de aici.. cum au facut cu motorola v3 smile)))

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

normal ca da. o sa-si ia pt ca o sa fie scump. imi e scarba de cate pocnitori si cati cocalari vad cu ipod-uri in urechi.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Daca se va vinde in Europa, nu va fi codat. Daca se va vinde in State, da!
P.S.: Multi cocalari si multe parasute ai vazut mînuind un mac? Pai, forma asta simpla, fara briz-brizuri, sclipiciuri, butoane, crom, antena, aur si toate cele ar trebui sa tina pe ipochimeni departe!

[ Modificat: 10 Ianuarie 2007 11:32 PM de iaru ]

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06
p0110 - 10 Ianuarie 2007 04:12 PM

desi in US datorita diferntelor de tehnologie intre provideri, n-am prea auzit de telefoane “blocate”, ramane de vazut daca iPhone face exceptie.

Locuiesc in SUA. Am avut Sprint, am avut Verizon, acum sunt pe Cingular. Toate telefonalele sunt blocate, inclusiv cel de pe Cingular care e un Motor RAZR. Sprint si Verizon sunt PCS, T-Mobile, Cingular si inca cativa sunt GSM. Cingular, daca esti client cumsecade adica la zi cu platile si de cateva luni bune la ei, la cerere iti trimit codul de deblocare la mobil. Zis si facut, mi-am folosit RAZR-ul in Romania fara probleme cu alt SIM. Altfel, in momentul in care introduci un alt SIM prima chestie care iti apare cand il aprinzi este “please enter subsidy unlock password”. Vreau sa-ti spun ca si sora-mea are Cingular si are fix acelasi mobil si nici macar intre noi nu am putut face schimb de sim-uri.

Apple au ales Cingular in SUA deoarece atat Sprint cat si Verizon, ceilalti 2 jucatori mari, concureaza direct cu ei, oferind alternativele proprii [si de rahat] la iTunes. Cingular ofera de mult timp Motorola RAZR+iTunes.

In materie de aircards oferite de Sierra Wireless, Cingular e cam la coada. Atat Sprint cat si Verizon ofera viteze la transferul de date superioare, in jur de 20-30% in special la upload. Acest post este facut de pe un card Sierra Wireless prin Sprint, apropos. Le am pe toate 3 la lucru si alegerea mea dupa Sprint e Cingular in zona intrucat au o acoperire mai buna, urmata de Verizon care nu-mi prea plac ca companie din motive personale.

Sunt sigur ca stiati deja, un iPhone de 4GB e $500 cu contract de 2 ani prin Cingular, 8GB e $600 la fel, cu contract de 2 ani prin Cingular. La liber cred ca o sa tinda spre $800 USD si tare curios sunt daca sunt sau nu sunt deblocate sau pot fi deblocate. Daca nu, sunt sigur ca nu imi voi lua unul. Scopul meu e sa-l folosesc oriunde dau de GSM cu un SIM local, nu sa platesc 1 dolar minutul prin planul Cingular International. Mai pui faptul ca iPhone-ul de acum nu are 3G si nici GPS, deci ... eu de unul mai astept.

[ Modificat: 10 Ianuarie 2007 11:55 PM de fishbone ]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Fishbone, personal, am aceeasi repulsie vis a vis de planurile (cincinale) ale BIG BOYS, but… ultimele 3 telefoane 2 SE si un BlackBerry le-am luat prin Amazon, toate unlocked, dupa care am negociat cu ei un month by month payment.

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Si ca sa nu uit… PESTE VRE-O 2 LUNI DE LA LANSAREA PE PIATA iPhone-ul v-a fi tinta celorlalte companii de telefonie mobila, si la “cererea publicului ” ai sa vezi pe iPhone sigle ca SPRINT, VERIZON, SI T-Mobile, (vezi destinul BlackBerry, Palm).Nu m-ar mira sa-l vad si pe NEXTEL cu antena si cu “push to talk” beep! walkie talkie, 2 way radio prin mana unor constructori.

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Acest lucru nu se va intampla din mai multe motive, unul dintre ele le-am scris mai sus.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

CE ZICI DE ASTA?! Stire de pe CNN, 1 min ago, CINGULAR ISI SCHIMBA NUMELE! probabil in AT&T ... ohh

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

normal grin

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Supercalifragilisticexpialidocious

Um-deedledeedledeedle um-deedleday

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Fishbone! Eu am un BlackBerry cu NEXTEL ( ... stiu… ca tot proletariatu’) desi nu am semnat cu ei nici o chestie cu e-mail on the go ... yada! yada! am Opera mobile unde pot sa post pe Macuser.ro, si sa surf web, si google maps 2.Sti cat de exclusivisti sunt NEXTELU’.Nevasta-mea are CINGULAR si n-are feature-urile mele de pe BlackBerry desi are un Sony Ericsson w810i!... Depinde de area in care stai si de cat de bun NEGOCIATOR ESTI!

Semnătură 

Back 2 Zero

1 din 2
1

‹‹ Ciudat Macworld...      podPhone? MacPhone? ››