proiector
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

S-ar putea să avem o mică sponsorizare pt catedra noastră și, cum nu avem proiector pt filme, parcă aș sugera să luăm. Pe emag am văzut prețuri de la 2000 la 4500 RON. Cum nu prea vreau să dau bani mulți, ce ați recomanda pe la 2000-2500 RON? La prețuri joase văd Acer, Mitsubishi, Toshiba, ceva mai sus NEC, ThinkVision, Hitachi etc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Consideră la preț și o lampă-două de schimb și un filtru. Mai bine să le ai decât să-ți crape când ți-e lumea mai dragă și să cheltui tot bugetul de consumabile din anul ăla pe o lampă.

Partea cu filtrele e importantă - știu pe cineva care a ars 2 lămpi scumpe ca dracu la interval de câteva minute deoarece filtrul era înfundat, ventilatorul nu a mai putut să sufle ca lumea și s-au supraîncălzit și ... POC.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Epson? Din ce am citit, se intinde convenabil pina in 7 metri diagonala!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 10 Ianuarie 2007 09:13 PM

Consideră la preț și o lampă-două de schimb și un filtru. Mai bine să le ai decât să-ți crape când ți-e lumea mai dragă și să cheltui tot bugetul de consumabile din anul ăla pe o lampă.

Partea cu filtrele e importantă - știu pe cineva care a ars 2 lămpi scumpe ca dracu la interval de câteva minute deoarece filtrul era înfundat, ventilatorul nu a mai putut să sufle ca lumea și s-au supraîncălzit și ... POC.

Da, mersi de info, consumabilele sînt totdeauna un detaliu important.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

am avut eu un Sony - impecabil marca tot marca ramane. bineinteles considera consumabilele recomandate de sergiu dar .....
ai grija unde-l montezi - ideea e ca daca e praf putin, nici filtrul nu se umple si fara fumat in locul unde e montat .... si eu sunt fumator dar scula e scula .... si nu-ti poti inchipui ce se aduna de la fum de tigara .... am lucrat in domeniu

in rest bafta la cumparaturi

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
costas - 10 Ianuarie 2007 09:59 PM

am avut eu un Sony - impecabil marca tot marca ramane. bineinteles considera consumabilele recomandate de sergiu dar .....
ai grija unde-l montezi - ideea e ca daca e praf putin, nici filtrul nu se umple si fara fumat in locul unde e montat .... si eu sunt fumator dar scula e scula .... si nu-ti poti inchipui ce se aduna de la fum de tigara .... am lucrat in domeniu

in rest bafta la cumparaturi

Și eu mi-s, din păcate, fumător… chestia cu praful și cu celelalte e știută, dar asta e altă poveste. Mai ales în praful de București…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.06.06

Si Benq are cateva modele ieftine.
Majoritatea proiectoarelor au lampa garantata pt. 2000+ ore. Acum, daca faci un calcul simplu, vei constata ca 2000 de ore nu e chiar asa putin…

Semnătură 

jobber - joburi in IT
jobberBase - open source job board software

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ExcalIbvr - 10 Ianuarie 2007 10:31 PM

Si Benq are cateva modele ieftine.
Majoritatea proiectoarelor au lampa garantata pt. 2000+ ore. Acum, daca faci un calcul simplu, vei constata ca 2000 de ore nu e chiar asa putin…

Sigur că nu e puțin… la un calcul simplu, un film „normal” durează cam 190-100 minute, adică una oră și jumate, deci 2000 ore ar însemna peste una mie filme… DAr, cum zice psergiu, o lampă de rezervă și un filtru te apără de surpriza unei căderi cînd ți-e lumea mai dragă.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

BenQ am luat si eu tot pentru o catedra, se vede bine, foarte luminos, bate bine si la distanta, ieftin 2200RON parca. Pana acum se tine bine.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)