1 din 2
1
Academia de mere - Rubrica de moravuri sanatoase
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

mergeti la chioscul de ziare din colt sau luati un abonament online ca sa puteti citi, speram ca saptamanal, ce scrie in coltul nostru

domnu’ Iaru, e bine?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Chiar ma intrebam cand apare. Fug acu’ sa-l iau.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Am sa incerc sa nu vorbesc numai pentru voi, ci si pentru aceia care sint inspaimintati de mac, dar si pentru amicii minitehnicus care sint interesati ce e sub capota. Sa nu fiti dezamagiti! Va rog. Daca aveti sugestii… smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

Bravos!

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Stii tu mai bine ce e de scris, dar daca vreodata esti in pana de chef, uite:

(in functie de cui i se adreseaza articoul din saptamana respectiva, bine-inteles)
- prezentare scurta a Darwin / BSD. Sunt multi linuxisti, care ar fi poate interesati (si impresionati) de radacinile UNIX.
- avantajele OS X (nu-s virusi, mult mai sigur, stabil, unitar cu hardware-ul etc. etc.). Aici as baga si faptul ca nu trebuie reinstalat ani de zile (eu sunt de parere ca reinstalarea Mac OS X e ca arhitectul care isi mascheaza esecul cu iedera; OK, sunt cazuri cand iedera da bine…)
- spune ca poti sa faci cam orice pe Macuri (inclusiv ca exista MS Office - multi nu stiu si ar fi usurati sa stie ca Macurile nu sunt de pe alta lume). Inclusiv (ceva) jocuri.

Daca-mi mai vin idei, spun.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Merci. Am sa ma axez pe inovatie, usurinta in folosire si pe solutiile inteligente. la consola am sa cer ajutorul unui linuxist.
Nu uitati ca trebuie sa aiba si un pic de haz!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Nu am vazut comentandu-se pe aici asa ca am facut eu un topic.

Bai frati macuseri, nu cred ca sunt singurul care crede ca bucata din imagine e absolut geniala. Stateam la coada la directia de impozite si taxe la o coada luuunga, deh ultima zi, si mi-am luat catavencul ca arma, dar nu ma asteptam sa izbucnesc in hohote de ras la bucata asta. Se uitau la mine ca la urs, ne putandu-ma opri am ras cu pofta, mi-am facut plinul, si apoi m-am potolit.

Deci, daca vreti sa comentati sau sa povestiti, sau poate sa-i dati idei lui Iaru pentru urmatoarele articole… e topic dedicat acum.

Nota: acum am abonament si la versiunea pe hartie si la cea electronica (platit) asa ca nu mai am motive ascunse LOL
Nota 2: cred ca bucati asa mici din ziar nu supara pe nenea ©.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

auzi? da’ trebuie reinstalat?...

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
dacuBurebista - 02 Februarie 2007 09:08 AM

cica nu…:) (de la iaru citire…:))

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
Alex Toderascu - 02 Februarie 2007 10:18 AM
dacuBurebista - 02 Februarie 2007 09:08 AM

cica nu…:) (de la iaru citire…:))

Cu exceptia unui update de WiFi, care fie iti muceste un PrefPane, fie iti muceste driverul de retea, dupa care Apple iti recomanda cu caldura sa il reinstalezi!

Feh! smile Toate calculatoarele sug, toate sistemele de operare sug! Unele mai putin decat altele - dar nu inseamna ca nu sug!

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

da’ ce s-a intamplat saptamana asta, nene iarule?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

Au pus o fată in locul Mac OS X-ului…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, S1, Romania
Macuser din: 04.12.06

chiar…o fi secretara lui Steve J?

Semnătură 

Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am intirziat. Am intirziat citeva ore si s-au decis sa intre reclama. De acum, am sa am doua articole in avans!
Stiu ca o sa ma ia Cattus la bastoane, dar, uite, din cei zece oameni care au trecut pe mac la Catavencu (intre doi ani si un an) nici unul nu a reinstalat! E OK?
Sigur, am sa vorbesc si despre reinstalare, dar putin mai incolo. Nu exista masina perfecta. Dar lasa-i sa saliveze putin.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
iaru - 15 Februarie 2007 09:49 AM

Am intirziat. Am intirziat citeva ore si s-au decis sa intre reclama. De acum, am sa am doua articole in avans!
Stiu ca o sa ma ia Cattus la bastoane, dar, uite, din cei zece oameni care au trecut pe mac la Catavencu (intre doi ani si un an) nici unul nu a reinstalat! E OK?
Sigur, am sa vorbesc si despre reinstalare, dar putin mai incolo. Nu exista masina perfecta. Dar lasa-i sa saliveze putin.

Pacat…cand am cumparat ziarul de-abia asteptam sa vad subiectul abordat de tine…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

iaru, foarte misto articolul! Mi-a placut cel mai mult de pana acum. Si e foarte adevarata comparatia cu fast-food-ul si cu obisnuintele (automatismele chiar) zilnice.
Misto si articolul de la Linux (mi-a placut chiar inainte de a vedea ca recomanda Mac OS X)

1 din 2
1