iaru, am o intrebare: in articolul de azi spui ca daca ai ceva bulit sa dam fsck -fy, iar dupa ce apare mesajul System Modified sa dam reboot. Din ce stiu eu, daca apare System Modified, trebuie dat din nou fsck -fy, pana cand spune ca e OK.
Si o sugestie: poate te-ai gandit deja, cred ca ar fi util un articol in care sa demolezi mitul ca Macurile sunt scumpe; cu preturi comparative, rapoarte calitate/pret etc. Daca nu faci tu, poate fac eu un articol pe Wiki (ca imi place demolarea miturilor!)
Alta idee iaru, ca vine vacanta si poate o sa fi in criza de inspiratie :
Poate ar fi interesant sa spui ceva si de Steve Jobs si rolul lui. OK, si Wozniak, dar Jobs a acum pe val si cred ca e in forma maxima. Cu niste linkuri catre filme cu show-urile lui, ca iti ia mintile din vreo 2 prezentari…!
Nu mai spun de fiecare data cat de mult imi plac articolele, ca ar fi plictisitor. Pentru ele am reinceput sa cumpar Catavencu.
Daca as fi in locul lui iStyle, Iris, Noumax etc., te-as umple de Macuri…
Alta idee iaru, ca vine vacanta si poate o sa fi in criza de inspiratie :
Poate ar fi interesant sa spui ceva si de Steve Jobs si rolul lui. OK, si Wozniak, dar Jobs a acum pe val si cred ca e in forma maxima. Cu niste linkuri catre filme cu show-urile lui, ca iti ia mintile din vreo 2 prezentari…!
Nu mai spun de fiecare data cat de mult imi plac articolele, ca ar fi plictisitor. Pentru ele am reinceput sa cumpar Catavencu.
Daca as fi in locul lui iStyle, Iris, Noumax etc., te-as umple de Macuri…
Draga altero,
fac si eu ce pot. Am intrebat in dreapta si-n stinga ce ar vrea lumea sa stie si iata ce am aflat:
Intretinere, compatibilitate, pasi gresiti, programe gratuite, trucuri, securitate.
Am mai scris despre Jobs, dar nu trebuie sa sar calul.
Cit despre macuri, sint de acord cu tine, dar cred ca firmele noastre nu au atitia bani. Apple nu stie ca exist. Iar doi corespondenti si-au cumparat si sint foarte multumiti.
Noi sa fim sanatosi!
O corectura la articolul de azi, boier Iaru: daca ii spui Terminalului play, nu face nimic, tace si asteapta. Daca ii spui say, atunci incepe sa vorbeasca.
E si logic: ii spui sa vorbeasca si vorbeste.
Articolul cu Nancy e o gluma de 1 aprilie. Chiar si ei zic asta: “What?! Something about this article seems odd? Maybe you should read it again carefully, or double-check the date it was published…”
am instalat aplicatia aia imbecila, pe un pc cu win si am descarcat o editie. se salveaza cu extensia .add ... la o cercetare sumara, sunt la uzina si am de sudat la greu…poate mi-a scapat, nu prea mi-am putut da seama cu ce se deschide/converteste astfel incat sa o pot folosi si pe mac.
Ca să nu mai deschid un topic nou, iată ce am găsit astăzi: descopera.ro. Şi dacă vă întrebaţi ce legătură are cu titlul topicului, iată un mic citat de acolo: Daca in ceea ce priveste preferinta generala spre Mac sau Win, eu unul nu te-am convins (sincer, nici nu cred ca aveam cum, intrucat desi sunt foarte familiarizat cu Mac-urile, fac totusi parte din religia majoritara a PC/Windows), pune mana pe colectia saptamanalului Academia Catavencu si citeste rubrica poetului Florin Iaru, “Applecati de acasa”. Pe piata din Romania, cunosc foarte putini evanghelisti in segmentul general si generos de IT – pentru Mac-uri, insa, exista unul singur: Iaru, care este un soi de apostolul neamului Fructului Interzis.
Iarule…cum e? Nu ţi-ar fi părut rău să părăseşti această comunitate acum ceva vreme?