Salutare,
Vis-a_vis de cs 1.6,eram un jucator inrait acum vreo 3 ani,dar odata cu achizitionarea Imacului din semnatura m-am lasat de joculete.
De curand am fost contactat de mai vechii prieteni sa ne mai delectam scurt,de data aceasta:)la un CS GO si de aici au intervenit diveresele probleme.
Greu de gasit si incarcat un config pe Mac,astfel folosesc un copy/paste in consola pentru ce nevoi am,dar partea unde ma doare cel mai tare este ca nu pot,sau cel putin nu am gasit cum as putea intra in setarile placii grafice sa anulez Vertical Syncr.si celelalte cum o faceam in trecut pe vechiul sistem win7:) pentru castigarea Fps-lor si o acuratete mai buna in joc.
Jocul ruleaza cat de cat bine dar nu cum mi-as dori si as fi vrut sa ii mai urc putin performantele,la un momentdat parca vad niste valuri subtiri pe monitor,adica nu am o imagine cursiva,limpede tot timpul.
Oricum nu mai am timpul din trecut pentru petrecut pe jocuri insa cand o fac mi-as fi dorit sa maximizez toate performantele macului meu de dragul vremurilor apuse:)
Orice sugestie ar fi bine venita din partea voastra si imi cer iertare pentru “long story-ul” meu:)