vreau sa cumpar o tableta si sunt intr-o dilema mare…de ce sa aleg ipad mini si nu nexus 7? personal vad cateva dezavantaje la ipad: nu prea poti pune orice video daca nu il transformi inainte intr-un format care il accepta, nu poti pune filme cu sibtitrari, nu merg mkw-uri si multe alte formate, nu are flash, nu prea poti usor accesa/muta/edita documente si poate ca lista nu se opreste aici..are si parti superioare nexusului pe care le stim cu totii..convingeti-ma sa-mi iau ipad (sunt posesor iphone 4s si imac 2008, asa ca sa nu creada nimeni ca sunt impotriva apple).
Prietene, de ce trebuie să te convingă cineva? Nu poți greși singur?
ionutzstan - 24 Noiembrie 2012 04:34 PM
vreau sa cumpar o tableta si sunt intr-o dilema mare…de ce sa aleg ipad mini si nu nexus 7? personal vad cateva dezavantaje la ipad: nu prea poti pune orice video daca nu il transformi inainte intr-un format care il accepta, nu poti pune filme cu sibtitrari, nu merg mkw-uri si multe alte formate, nu are flash, nu prea poti usor accesa/muta/edita documente si poate ca lista nu se opreste aici..are si parti superioare nexusului pe care le stim cu totii..convingeti-ma sa-mi iau ipad (sunt posesor iphone 4s si imac 2008, asa ca sa nu creada nimeni ca sunt impotriva apple).
Se pare că ești deja convins că nu îți trebuie iPad,de ce trebuie să mai intervenim?
am cerut doar un sfat ca sa imi fie mai usor sa aleg..ca design imi place mai mult ipad dar daca iau in calcul dezavantajele amintite parca tind spre nexus7..dezavantajele amintite au rezolvare cumva si nu stiu eu? chiar vreau sa cumpar si nu-s decis care ar fi mai ok..vreau sa o folosesc mai mult pt .doc-uri, .ppt-uri (inclusiv editare) , citit si filme..mi se pare ca la ipad esti putin limitat..
Dacă ai și un calculator pe aproape, poți face streaming la filme de pe calculator pe iPad, astfel nu este obligatoriu să le copiezi pe tabletă. Una din multele aplicații pe care le poți folosi este Air Video.
A, dacă vrei să le vezi în deplasare, da, trebuie să le convertești și să le copiezi.
Dacă ai și un calculator pe aproape, poți face streaming la filme de pe calculator pe iPad, astfel nu este obligatoriu să le copiezi pe tabletă. Una din multele aplicații pe care le poți folosi este Air Video.
A, dacă vrei să le vezi în deplasare, da, trebuie să le convertești și să le copiezi.
Costi.
Ideea e ca imi trebuie pt deplasari..acasa ma uit pe imac… Si sa-l folosesc des pt ppt, doc si pdf (editari)
Cumperi o aplicație gen GoodPlayer care poate reda fără probleme și .avi,.mkv,etc. Așa ai rezolvat problema…
partea nasoala la apple ca daca vrei sa-l faci catd e cat functional mai trebuie sa cumperi si alte aplicatii pe cand la android e cam totul moca..mi-ar placea ca ipad-ul sa fie mai lejer un pic nu sa te ingradeasca asa de mult..
Dacă ești genul de utilizator căruia nu-i convine lipsa unui port usb, imposibilitatea expandării spațiului de stocare, lipsa flash, etc., nu te poate convinge nimeni să cumperi iPad. Eu aș alege iPad(poate că iPad2 în detrimentul lui iPad mini) datorită iOs-ului care e optimizat pentru hardware-ul Apple și chestia asta se simte foarte mult.
eu convertesc cu handbrake si imi pun frumos subtitrarile in mod natural, ca de la Apple. pot sa selectez in ce limba vreau si pot sa fie on sau off (nu burned).