2 din 2
2
ipad mini sau google nexus 7?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj napoca
Macuser din: 12.03.07

Nexus 7. De ce? Pentru ca eu personal nu am timp toata ziua sa stau si sa convertesc filme, sa adaug subtitrari si etc. Plus, nu pot sa imi iau imac-ul dupa mine de fiecare data cand vreau sa adaug sau sa scot ceva de pe ipad.

Semnătură 

“La următoarea abatere cât de mică ai ban.”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile dar ai timp să vezi filmele pe tabletă? înseamnă că ești ocupat rău… smile
alminteri, sincronizarea nu e așa greu de făcut

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.01.12

Faptul pt care as alege nexus e ca nu imi place sa convertesc toata ziua..plus ca daca merg la cineva si vreausaiau cva film de pe comp ecam imposibil…pe cand cu androidul doar il “tragi” in device…dar imi place ipadul mai mult ca dimensiuni..si ca stabilitate a os-ului…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 

m-am decis! deseara merg dupa un ipad 3 alb wifi smile

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 
ionutzstan - 25 Noiembrie 2012 12:01 PM

m-am decis! deseara merg dupa un ipad 3 alb wifi smile

il am deja smile

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Felicitari.
Invata sa-l folosesti la intreaga capacitate, de exemplu cum e descris aici si aici.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

flash is dead. n-am crezut ce spunea jobs, chiar mi s-a parut ca are un fel de ratacire, da uite ca a avut dreptate.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11
ctzbz - 25 Noiembrie 2012 10:24 PM

flash is dead. n-am crezut ce spunea jobs, chiar mi s-a parut ca are un fel de ratacire, da uite ca a avut dreptate.

99 % din siteuri inca mai au flash,duh.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu e chiar așa… iar semnalul e clar

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11
dacuBurebista - 01 Decembrie 2012 09:55 AM

nu e chiar așa… iar semnalul e clar

Eh,mie tot imi trebuie .

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

Hola

In mini excursia de saptamana trecuta am luat un nexus 7 32g cu 3g (inca nu e pe la noi vad) cu 299 euro (pretul de la google) din magazin retail (nu intru in detalii ce preturi au aia acolo ca ma enervez iar)
Tot cu aceasta ocazie am dat iPad-ul gen 1 de 32g cu 3g la cineva acolo, astfel ca sunt utilizator de Android.
Am luat decizia aceasta caci dpmdv raportul calitate/pret este fenomenal de bun la nexus acum (si cum e criza, pana ne permitem alt ipad, ramanem cu asta)
Pana acum am un contra destul de mare, mai exact build quality si “cum se simte”. Apple e mult peste
Nu intru in detalii tehnice care se gasesc pe google, dar pana acum tableta se misca neasteptat de bine (and i mean it), android-ul nu e chiar asa rau cum am ramas eu fixat de acum vreo 1 an juma cand am avut un telefon vreo 2 luni si eram total impotriva lui.
Multe chestii copiate de la apple (foarte multe chiar, mai nou chiar husa care inchide ecranul cand o pui peste), dar in general imi fac treaba destul de bine cu el.
Partea buna e ca te poti juca cu el la maxim, aplicatiile pentru geeks sunt foarte multe si chiar sunt dragute.
Continuarea in cateva zile, sa mai butonam :D

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

2 din 2
2

‹‹ iPad la Emag      Carmageddon ››