Hola
In mini excursia de saptamana trecuta am luat un nexus 7 32g cu 3g (inca nu e pe la noi vad) cu 299 euro (pretul de la google) din magazin retail (nu intru in detalii ce preturi au aia acolo ca ma enervez iar)
Tot cu aceasta ocazie am dat iPad-ul gen 1 de 32g cu 3g la cineva acolo, astfel ca sunt utilizator de Android.
Am luat decizia aceasta caci dpmdv raportul calitate/pret este fenomenal de bun la nexus acum (si cum e criza, pana ne permitem alt ipad, ramanem cu asta)
Pana acum am un contra destul de mare, mai exact build quality si “cum se simte”. Apple e mult peste
Nu intru in detalii tehnice care se gasesc pe google, dar pana acum tableta se misca neasteptat de bine (and i mean it), android-ul nu e chiar asa rau cum am ramas eu fixat de acum vreo 1 an juma cand am avut un telefon vreo 2 luni si eram total impotriva lui.
Multe chestii copiate de la apple (foarte multe chiar, mai nou chiar husa care inchide ecranul cand o pui peste), dar in general imi fac treaba destul de bine cu el.
Partea buna e ca te poti juca cu el la maxim, aplicatiile pentru geeks sunt foarte multe si chiar sunt dragute.
Continuarea in cateva zile, sa mai butonam :D