3 din 4
3
Sondaj
Ce denumire credeti ca o sa aleaga Apple?
MacPhone 10
podPhone 0
xPhone? 2
uPhone? 1
Total voturi: 13
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
podPhone? MacPhone?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

io zic că o să fie Phone

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.01.07

grin OK Fishbone, acum ca ne-am informat din blogosphere, din surse oficiale, si suntem mai intelepti ca altii, musai ca trebuie sa asteptam decizia lui JUDGE JUDY, aia cu ciocanu’,in cazul Apple Inc. VS CISCO Inc.
Trebuie sa-ti amintesc ca te aflii intr-un forum decent, dedicat utilizatorilor de Mac. Cine ai vrea tu sa castige procesul?

Semnătură 

greed is good!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

p0110: Eu nu militez Apple by default intrucat sunt departe de a fi fanboy. Fan sunt, fanboy nu. Din ce am citit, CISCO pare a avea dreptate. Therefore, I’m rooting for CISCO. Dar om trai si om vedea cine are sau nu dreptate. I bear you no ill will, dar putin balans in argumente ie bun.

Altu’ cu ursu(TM)

[ Modificat: 13 Ianuarie 2007 10:00 PM de fishbone ]

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

According to trademark law experts, Cisco may not be the owner of the iPhone name as it claims in the lawsuit filed this week against Apple. The iPhone trademark, owned by Cisco since 2000, was apparently abandoned in late 2005/early 2006 because the company was not actively selling a product under the iPhone name.

AHH! M-am trezit cam tarziu cu stirea asta. Scuze!

[ Modificat: 13 Ianuarie 2007 11:09 PM de amenono ]

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Dupa parerea mea, se va stinge kestia cu procesul repede si probabil ca cisco nu va castiga, dar nici apple nu isi va numi telefonul iphone. Cred ca pana la urma totul se invarte in jurul marketingului pentru ca aveau nevoie sa creeze “buzz” in jurul lansarii. ganditi-va numai noi cat am discutat depre el, cat se mai discuta pe alte forumuri, cat o sa se mai scrie prin ziare si cat… ati inteles voi. Concret, o groaza de oameni au fost, sunt si vor fi expusi sintagmei “telefonul de la apple”. Asta inseamna notorietate. Si, nu-i asa, cat de repede atragi atenita printr-un “mic” scandal.  Nu cred ca apple sau cisco vor iesi sifonatzi din toata treaba asta. Daca am sau nu dreptate vom vedea peste putin timp…

Toate bune!

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

wink Q.E.D.

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Chiar, poate se va numi iPhone, asa cum e pe pagina lor.

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
amenono - 13 Ianuarie 2007 11:05 PM

According to trademark law experts, Cisco may not be the owner of the iPhone name as it claims in the lawsuit filed this week against Apple. The iPhone trademark, owned by Cisco since 2000, was apparently abandoned in late 2005/early 2006 because the company was not actively selling a product under the iPhone name.

AHH! M-am trezit cam tarziu cu stirea asta. Scuze!

Vezi, asta se intampla cand nu se citesc si alte reply-uri
[quote author=“fishbone”]
A da, apropos, CISCO nu este in pericol sa-si piarda trademark-ul in Europa. Nu pierzi automat un trademark daca nu-l folosesti 5 ani. 5 ani este MINIMUL NECESAR intainte ca tu ca curte de justitie sa poti sa iei o decizie si sa-l anulezi. Asadar, judecatorul se va uita la aplicatie, va vedea ca CISCO foloseste trademark-ul [adica nu e un caz de trademark parking] si va sustine cazul. Adica Apple FTL.

Okay, acum sunt curios. Gresesc sau nu? Asta a venit din gura unui tip a carui specialitate e trademark-ul. Poate are sau nu dreptate, daca nu are, rog link ca sa ma documentez si eu. Se pare ca toate articolele asta spun. Ba ca nu are trademark, ba ca are din cauza la ce-am scris mai sus. Daca CISCO acum il foloseste, s-au lins pe bot.

Oricum, ne cam invartim ca niste caini dupa propria coada. Om trai si om vedea. Eu raman pe pozitia mea, Apple au procedat marsav la faza asta, iPhone e un nume banal rau, CISCO momentan pare sa aiba dreptate.

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

V-ați clonat, sau ce e cu invazia de _Fishbones pe aici? smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member

All your base are belong to us, foo!
[not my clone]

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

io zic ca iphone o sa ramina…. grin

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

io sunt de parere k cisco si celelalte firme au furat primele numele de iPhone de la apple ... vreau sa spun .. iLife , iPhoto , iMovie , iPod ...e clar k numele e inpirat de aici! doar k cisco l-a inregistrat inaintea apple , probabil pt k apple a vrut sa tina secret aparitia produsului sau treaba lor de ce raspberry in conditiile astea sar putea ca judecatorul sa decida k apple avea trademarku de iPhone “subinteles” k sa zic asa. Cred chiar k sunt sanse k apple sa castige bani de pe urma procesului ... nu stiu ce teluri produce cisco dar am vazut pe ocazii un “iphone” care semana tare mult cu ipod nano k sa nu mai vb de toate ipoadele shuffle si nano contrafacute ... pt astea cine plateste ??? park vad k o sa apara facaturi si dupa iphone (bleak!) Probabil k apple o sa trebuiasca sa plateasca niste bani firmei cisco dar este in acelasi timp posibil k cisco sa fie obligati sa renunte la nume ... (io cel putin asa as face) dak suma va fi prea mare probabil se va numi apple phone si gata care btw cred k imi place mai mult decat iphone. grin

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

aaaaaaarrrghhhhhhh…. am alergie la k in loc de ca…... aaaaaaaaaa

P.S.: No offence.

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member

pehash, trecand peste gramatica provocatoare de dureri de cap, constat ca nu ai citit topicul cu atentie. Nu este vorba de furt ci, in cel mai rau caz, actiuni malitioase daca vrei sa le numesti astfel, din partea la CISCO. Nu poti ciordi un brand de la altu’ daca nu-l are. Rewind putin si vei afla ca iPhone exista ca brand si trademark inca din 97, inainte sa se-apuce apple sa numeasca o gramada de produse atat software cat si hardware cu “i” in frunte.
Dar si asta cu actiunile malitioase e ceva relativ. Eu chiar nu inteleg de ce se-asteapta unii sa le fie facut carare in fata la Apple de catre restul. Oh, aveti de gand sa folositi brandul cutare? Nici o problema, domnule Steve, poftiti va rugam! Here it is, on a silver platter. iDon’t think so!

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

mai vorbim peste un timp…

3 din 4
3

‹‹ CINGULAR      phone - la rece ››