2 din 3
2
probleme semnal iphone 5
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.12.10

Pe langa iPhone, mai am un Samsung si un Nokia. Cred ca e o problema de retea, pt ca patesc sa imi apara telefonu inchis la pers. pe care le sun iar apoi sa fie totu ok…... diferite modele si firme. Si mie imi spun prietenii se mai intampla cand ma suna…. la oricare din ele… in Cluj grin

Semnătură 

ex: iPhone 2G 8GB
ex: iPhone 3G 16 GB White
ex: iPhone 3GS 16 GB White
ex: iPhone 4 16GB Black & White
ex: iPhone 4S 16GB White
ex: iPhone 5 16GB White
ex: iPhone 5S 16GB White - STOLEN/LOST
ex: iPhone 5S 16GB Space grey
iPhone 4 16GB Black iOS 6.1.3
iPhone 6 16GB Space Gray
and iPad Mini with Retina display

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

ok, am inteles ce telefoane sufera.
sa aflam si retelele!

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.12.08

Problema cu no service o am si eu pe iPhone 5, imi apare cam o data pe saptamana si se rezolva cu un reboot. Pana la urma e din cauza telefonului, sim-ului sau a retelei?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07
ZeroSkat - 24 Februarie 2013 11:27 PM

Problema cu no service o am si eu pe iPhone 5, imi apare cam o data pe saptamana si se rezolva cu un reboot. Pana la urma e din cauza telefonului, sim-ului sau a retelei?

n-o sa aflam pana nu spun mai intai fiecare dintre cei cu probleme pe ce retea sunt(eti).

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.12.08
ctzbz - 24 Februarie 2013 11:52 PM
ZeroSkat - 24 Februarie 2013 11:27 PM

n-o sa aflam pana nu spun mai intai fiecare dintre cei cu probleme pe ce retea sunt(eti).

Discutia a plecat de la cineva care era pe Vodafone, am presupus ca tot la aceeasi retea s-a facut referire si in continuare.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.01.10

dupa ce am facut update la 6.1, am schimbat simul si am dus tel in service (mi l-au dat inapoi cu “defect neconfirmat”), i-am dat un mail lui phil schiller, care m-a sunat a doua zi sa-mi spuna ca a citit mailul si o sa fiu contactat de niste oameni de la apple, apoi m-a sunat una de la relatii ( executive relations era semnata in mail) care mi-a zis ca o sa ma suna un tehnician de la apple. am stabilit o zi si o ora cand sa ma sune. m-a sunat, m-a pus sa instalez ceva in tel si aseara m-a sunat iar sa-i trimit logul. sper sa se rezolve cu urmatorul update.
le-am cam dat acces la tot tel cu logul asta, tot ce aveam pe el, le-am trimis…nu ca n-ar sti deja tot, dar oricum, nu sunt prea confortabil cu ideea…macar sper sa se rezolve.

Semnătură 

Macbook Pro 15” , 2.4 Ghz , i5
Iphone 5 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11
Paq - 26 Februarie 2013 07:43 PM

dupa ce am facut update la 6.1, am schimbat simul si am dus tel in service (mi l-au dat inapoi cu “defect neconfirmat”), i-am dat un mail lui phil schiller, care m-a sunat a doua zi sa-mi spuna ca a citit mailul si o sa fiu contactat de niste oameni de la apple, apoi m-a sunat una de la relatii ( executive relations era semnata in mail) care mi-a zis ca o sa ma suna un tehnician de la apple. am stabilit o zi si o ora cand sa ma sune. m-a sunat, m-a pus sa instalez ceva in tel si aseara m-a sunat iar sa-i trimit logul. sper sa se rezolve cu urmatorul update.
le-am cam dat acces la tot tel cu logul asta, tot ce aveam pe el, le-am trimis…nu ca n-ar sti deja tot, dar oricum, nu sunt prea confortabil cu ideea…macar sper sa se rezolve.

Wait,te-a sunat phil schiller? LOL

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

da, lunea trecuta. a fost interesant ca pe tel mi-a aratat numar de romania, nu de state, nu ma asteptam sa fie el, in cel mai bun caz ma gandeam ca-mi da mail inapoi.converstaia a decurs interesant pt ca eu ziceam doar yes, great, etc smile
probabil ca nr de tel mi l-a luat din contul de itunes care era cu adresa de mail de pe care i-am dat mesaj

Semnătură 

Iphone 5 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Tu esti sigur ca ce ai instalat de la “tehnician” era de la Apple?

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Atunci e ceva,ma jur smile) Nu stiam ca isi “pierde” timpu cu probleme de genul,de aia are angajati. Dar e bine smile

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

eu zic ca da, nu avea cum sa ma sune cineva luni dimineata ca fiind phil schiller, cand eu dadusem mail duminica seara. mailurile primite par oficiale (acum nu stiu cum arata sigur cele oficiale, dar pareau). ceilalti toti ma sunau cu nr de state, mi-a citit 15 minute la tel acordul la care trebuia sa raspund cu yes or no. cand am trimis logul, m-a pus sa ma conectez la un site cu blabla.apple.com
daca nu e e bune, sunt prea buni aia care au facut asta pt niste contacte, mesaje si parole din tel meu…

Semnătură 

Iphone 5 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu stiu de unde esti, dar banuiesc ca din Bucuresti; sau oricum, Romania.
Cand e dimineata la noi, la Phil e -10 ore, ca-i in California. De asta ai tinut cont?

Oricum, tine-ne la curent cu ce se mai intampla, te rog.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

rectific, scuze. am vrut sa zic dimineata ca m-a sunat el, era ora 16 aici.

Semnătură 

Iphone 5 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

aici m-a pus sa ma conectez cand am trimis logul
https://remoteadvisor.apple.com

Semnătură