Nu a disparut problema. Ieri, toata ziua mi-a aratat Searching/No service si cateodata gasea si semnal. Varianta cu Airplane Mode OFF/ON nu a ajutat deloc. Dupa Power OFF/ON pare sa mearga. Ramane de vazut cat timp…
tuffcat - 06 Martie 2013 08:02 AM
Am avut problema cu semnalul (pe orange, in Bucuresti), dar a disparut de la sine. Dupa upgrade la 6.1.2 switch 3g/2g se face mai greu.
Mie mi se pare ca in ultima vreme smartphone-urile au devenit aparate-minune cu care cel mai important lucru pentru care au fost facute - sa vorbesti la telefon - nu poti sa faci. Multi din prietenii mei au tot timpul cel putin doua telefoane la ei, un smartphone pentru internet si un telefon simplu pentru vorbit la telefon. Acuma incep sa inteleg de ce.
Probabil se intampla atatea prostii din cauza lucrarilor la reteaua 4G. Am prieteni care-mi spun de multe ori ca telefonul imi este inchis, sau incerc sa sun si merge doar a 2 a, a3 a oara.
Spre ex aseara Chat-uiam cu cineva prin mesaje, nu iMessage si persoana respectiva primea din 3-4 mesaje unul singur. Garantat e ceva la reteaua lor din cauza lucrarilor pentru ca inainte nu aveam astfel de probleme.
Sa zicem ca in Romania din cauza lucrarilor la reteaua 4G este problema. Dar atunci de ce nu sunt probleme si la telefoanele simple?
Ce am scris mai sus, ca am vazut la prieteni ca au tot timpul cel putin doua telefoane la ei, din care unul este un telefon simplu pentru vorbit la telefon, asta am vazut in Germania…