Reparatii,upgrade,resoftare,instalare,Iphone,Ipad,Ipod(DOAR SOFTWARE)!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 15.09.12

Buna ziua am inceput acest “proiect,munca”,din hobby la inceput,imi face(a) placere sa fac aceste lucruri,insa pe masura ce a trecut timpul au inceput tot mai multi clienti sa vina,astfel daca la inceput faceam la prieteni-cunostiinte,doar din placere,acum am inceput sa fac acest lucru contra-cost,insa sume modice spun eu ...daca ar fi sa compar cu un service.Cum tot sunt la inceput de drum,insa clientii tot contiuna sa apara,ba din anunturile date pe internet,mai nou cu site-ul facut de mine sau din recomandari,vreau sa incep s a fac totul legal asa ca in urmatoarele 2 sapt voi incepe demersurile pentru a deschide firma si inchiria un spatiu…pentru inceput…apoi la pasul 2 urmeaza sa cumpar echipamente necesare unui service…si sa incep sa trec pe partea de hardware…nu doar software.Acesta este linkul catre site-ul meu:

http://www.serviceiphone.cabanova.com

Mentionez ca ofer si un serviciu unic in Romania la momentrul actual!Deasemenea sunt interesat sa incep aceasta afacere cu inca 1-2 persoane,care fac acest lucru in primul rand din placere…fiindca partea materiala va veni si ea daca un lucru este bine facut!

CINE ESTE DIN JUD.CLUJ ,ORAS:CLUJ-NAPOCA SAU TURDA SI ARE DISPONIBILITATE SA SCRIE PE FORUM SI EU VOI FACE O SELECTIE!(1 SAU 2 PERSOANE NU MAI MULT!)
PROGRAMUL NU ESTE DE 2 H ,4 H ,6 H ,8 H…CI IN MOMENTUL IN CARE SUNT CONTACTAT DE UN CLIENT ....DECI POATE SA FIE 1 ORA DE LA 6 DIMINEATA SAU 20 MIN DE LA 5 DUPA-MASA ETC.
P.S.Din aceasta cauza am spus ca am nevoie de “colaborator"pentru a ne putea impartii timpul…fiind si eu student si avand si un job stabil(deocamdata).
    “Salarul” va fi in functie de cat se implica fiecare,astfel daca vin 2 clienti,eu rezolv problema cu 1(unu) ,colaboratorul meu cu celalalt este logic ca banii rezultati vor fi 50/50 s.a.m.d.

Nu exista limita de varsta (inferioara sau superioara),atata timp cat stie ce face si ii place (COLABORATORULUI).

Semnătură 

Daca faci ceva,fa BINE!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Imi place partea aia cu “autorizat si specializat Apple” de la tine de pe site.

Semnătură 

Batman foloseste Mac