Download-ul cu utorrent e foarte slab. Am internet de la RDS si pe win, download-ul merge struna, 4-5 MB/s, aici de abia depaseste 250Kb. De vina e sistemul, utorrent-ul? Specific ca am conectarea facuta prin router Belkin, dar am incercat si pe direct. Adica cu cablul introdus direct in Mac.
Ce nu e bine? Un sfat, ceva!
Multumesc!!!!
Site-ul nu specifica daca merge si pe powerpc, doar “Mac”. Scrie pe google “download bittorrent mac” si dai click pe primul rezultat. Downloadezi aplicatia si vezi daca ruleaza.
Si eu iti recomand Transmission
uTorrentul are si o gramada de buguri, mie imi downloadeaza dar uploadul se opreste cand se termina de downloadat. Sa nu mai spun ca de multe ori imi arata ca descarca cu 4Gb pe sec dar in realitate nu descarca deloc.
Si eu iti recomand Transmission
uTorrentul are si o gramada de buguri, mie imi downloadeaza dar uploadul se opreste cand se termina de downloadat. Sa nu mai spun ca de multe ori imi arata ca descarca cu 4Gb pe sec dar in realitate nu descarca deloc.
Tocmai d’asta folosesc bittorrent, de cand il am nu mi-a facut problemele pe care utorrent le-a facut, m-a surprins placut sa vad ca merge cum ar trebui.
Asa pateam si eu, la un moment dat descarca cu zeci de GB, dar cand colo, nu descarca deloc. Acum incerc Transsmission, sa vedem pe asta cum functioneaza. E cam slab, dar parca nu incetineste atat de puternic browserul.