tipar 70x100
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.03.09

Salutare,

am de tiparit un pliant de 840x210 mm. Am nevoie de o masina 70x100 care sa tipareasca bine.
cineva o recomandare? Sau, si mai bine, cineva sa ma ajute cu o cotatie de pret?
Am detaliile tehnice clare si DTP corect:)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile
cum vrei să-ți răspundă cineva cîtă vreme nu știe dacă ești in america, china sau italia?
apoi, pentru o cotație de preț, trebuie să știi măcar tirajul și finisările, asta dacă presupui ca hărtia este de 200 g și este fără culori speciale…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Esti un pic prea coleric. am spus ca am detallile tehnice, dar nu mi s-a parut necesar sa le afisez in post. Daca cineva poate sa imi dea o cotatie ii spun exact despre ce este vorba. Doar nu faceam licitatie aici, ca pe bursa de print.
Sunt din Bucuresti, nu mai suntem in anii ‘90, se pot trimite si din tara. Daca eram in strainatate (stiu ca ai vrut sa fii ironic, dar se pare ca trebuie sa comunic ca la gradinita), si ceream cost de aici, precizam.

So, mai usor cu pianul pe scari…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

amice, eu sunt coleric, da smile
dar tu ai habar ce ce înseamnă o cotație de preț?
iaca, nu te mai ajut, te las să te faci mare…
raspberry

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Ok, doar pentru ca stiu ca esti un user cu greutate aici si pentru ca, din cate am observat, chiar pari un om inteligent, recunosc, ti-am raspuns cam din topor. Doar ca m-am saturat de obsesia tuturor de a parea destepti cu orice ocazie. In concluzie, cu mentiunea ca nu imi face nicio placere sa port conversatii sterile, repet: chiar stiu ce zic. Zic doar ca acu’ vreo 15 ani “dadeam la cauciucuri”. Ar trebui sa iti fie suficient, daca stii tipografie. Nu mai bine imi dai o parere de o plana BUNA de format mare? Ca, de fapt, asta era ideea.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 30.12.10

salut,

sunt variante in Bucuresti sau in tara.
daca vrei, iti pot da 2-3 nume de tipografii ok (PM daca se considera ca le facem reclama).

Semnătură 

iPhone 6 Space Gray, 16 GB
iPad (4th) WiFi+Cellular
Macbook Pro Retina 13,3”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc, am o sursa, astept si un raspuns de la cineva de aici. Ar trebui sa fie suficient. Daca nu, o sa te deranjez cu un PM