instalare ios 5.1.1, apoi jailbreak iphone 3gs
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.09.08

Salut! Am cumparat de curand un iphone 3gs codat pe orange si doresc sa ii fac update la 5.1.1 si apoi jailbreak + unlock. telefonul e codat pe orange cu versios de ios 4.3.5 si doresc sa il folosesc pe vodafone. Cum nu a aparut jailbreak unthetered pentru iOS 6.0.1, am zis sa incerc cu 5.1.1. Problema este ca nu pot sa ii fac update la 5.1.1.
Ca si laptop, am un macbook air late 2010. Am incercat sa ii fac update cu option+restore si apoi sa aleg softul respectiv. Problema este ca imi apare eroarea “the phone isn’t eligible for the requested build”. Am sters erorile acelea cu gs.apple.com din private/etc/ si apoi hosts si degeaba. imi face aceeasi figura.
Va rog sa ma ajutati ! multumesc !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hateg / Timisoara
Macuser din: 30.04.11

O sa iti zica ca ei nu “incurajeaza pirateria” si o sa iti stearga postul sau o sa iti iei ban sau o sa iti spuna sa nu mai scri chestii de genul acesta! smile

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
MacBook Pro Retina 15” Intel-Core i7.
MacBook Air 13” Late 2012 Intel-Core i5
iPad 3rd generation 16GB wi-fi + 4G
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eventual o sa-ti zica tie ca esti offtopic. Dar totusi: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewannounce/10088_37/

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Să faci jailbreak nu este ilegal, să piratezi aplicații da. E o diferență...

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.09.08
Adrian91 - 27 Noiembrie 2012 12:01 AM

O sa iti zica ca ei nu “incurajeaza pirateria” si o sa iti stearga postul sau o sa iti iei ban sau o sa iti spuna sa nu mai scri chestii de genul acesta! smile

Am incercat si eu unde am putut. Daca nici pe forum nu pot afla raspunsuri de la altii mai experimentati decat mine.. Atunci de la cine? smile