Problema payment Appstore
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 22.07.12

Cand vreau sa cumpar ceva din appstore imi apare “Your payment method was declined ! Please enter another payment method ” si in trecut am cumparat destule aplicatii, mi-a mers. Este un card ING Visa Electron. In momentul in care am vrut sa cumpar o aplicatie de 0.89 centi, pe card mai aveam 5 lei. Oare de ce ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Și eu am avut aceeași problemă. Tind să cred că problema este de la ING și nu de la Apple.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

ING este cunoscut la noi pt problemele din app store. In alta ordine de idei, cardul mai este valabil? Eu unul asa am patit cu paypal-ul, am uitat sa updatez informatiile.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 22.07.12
dexxter - 26 Noiembrie 2012 10:17 PM

ING este cunoscut la noi pt problemele din app store. In alta ordine de idei, cardul mai este valabil? Eu unul asa am patit cu paypal-ul, am uitat sa updatez informatiile.

Normal ca este valabil, doar fac o gramada de cumparaturi online. In momentul in care am vrut sa cumpar o aplicatie de 0.89 centi, pe card mai aveam 5 lei si ma gandesc ca imi ia 2 euro pentru verificare + 0.89 cat costa aplicatia.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.09.09

Aceasi eroare am primit-o si eu. Eu foloseam un Mastercard BT. Nu e problema cu banca ta. La mine problema a fost ca aveam 19eur pe cont, iar ML costa 18 dar apple iti ia 2eur pt validare si abia apoi cei 18 pt produs. Deci tu daca vrei o aplicatie de 0.89eurcent ai nevoie de min 3eur pe cont. Alimenteaza-ti contu si daca problema nu dispare, dai un semn.

Semnătură 

MacBook Pro 2,26 GHz Intel Core2Duo, 8GB DDR3, 120GB SSD, NVIDIA GeForce 9400M
iPhone 6S
iPhone 8

‹‹ iPhone 4S cu defect.      iP5 wi-fi ››