Cine foloseste acest client de torrent poate sa prezinte maniera sa de utilizare? Imi cam prind urechile. De pilda, n-am reusit sa ii modific setarile default, iar lucrul cel mai groaznic este ca la la restartarea programului (cu Ctrl+Q, normal) nu exista nimic din dl, ul, stopped etc. Stiu ca este vorba de salvatul sesiunilor, ori ceva de genul asta. Pls, help!
Ca de exemplu? Am incercat bittornado, ktorrent in X11, amindoua se pare ca nu prea vad peers, ca de altfel si Transmission. Xtorrent e aiurea rau. Bitrocket e in staza. Azureus?? Altul?
Ca daca aveam Mactel, e… alta probabil era mincarea de peste…
Si eu folosesc Transmission. Dar au inceput si tracker-ele romanesti sa il baneze din cauza min interval announce, plus ca inca nu au reusit sa-l faca sa dl doar parti din fisierul torrent. Oricum, cineva spunea pe forum ca munca la reglarea min interval announce este cam pe jumate facuta. Sper sa se indrepte spre o versiune de mac torrent client la fel de bogata in features ca azureus dar nu atit de cpu flaminda.
Este intervalul de timp la care clientul trebuie sa ia legatura cu trackerul pentru a updata nr de seeders, peers, nr de download-uri facute etc. E, tracker-ele cer un interval de la 1/2 ora la 1 ora. Transmission, nu stiu cum se face, se pare ca ia legatura cu trackerul la fiecare cinci minute, chestie care ii enerveaza pe admini. Ei numesc lucrul asta hammering. Dar sa nu uitam ca si uTorrent la versiunile inferioare tot asa facea…
BiTTyrant este bazat pe Azureus, din cite stiu, clar haleste ram la greu, plus ca spun unii ca nu e prea ortodox si ca nu va dura mult si si va fi bannat pe trackere. Am uitat sa spun ca l-am incercat si pe asta. Mi-e dor de Bits on Whells! Daca ar fi continuat dezvoltarea…