manual de mandolină
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Are cineva un manual de mandolină? cică în Italia s-ar găsi pe toate drumurile, la noi nici măcar la un magazin specializat.
MANUAL DE MANDOLINĂ

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

La magazinul Muzica ai incercat? Macar o intrebare la cei care vand instrumente ca sigur ii cunosc pe cei care e posibil sa aiba asa ceva… parerea mea…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Stefanel - 12 Ianuarie 2007 09:08 AM

La magazinul Muzica ai incercat? Macar o intrebare la cei care vand instrumente ca sigur ii cunosc pe cei care e posibil sa aiba asa ceva… parerea mea…

Ah, evident că da, am găsit un manual din sec al 19-lea, pe care l-am luat, bineînțeles, măcar ca valoare istorică. Dar nu de așa ceva ar avea nevoie fetița mea de 7 ani, totuși!

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Trebuie incercat la conservator, printr-un student cumva. Se scoate de la bijboteca, xerox etc. Daca e asa stringent pot furniza un nr de tel al unui student de acolo.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
OMU - 17 Ianuarie 2007 01:33 AM

Trebuie incercat la conservator, printr-un student cumva. Se scoate de la bijboteca, xerox etc. Daca e asa stringent pot furniza un nr de tel al unui student de acolo.

Da, la conservator… sigur, dacă ai un nr telefon n-ar fi rău. Nu e stringent, dar dacă tot a adus Moș Crăciun Mandolina asta, poate îi găsesc și manual și profesor. Apropo, cîntăreți din mandolină nu știi? Elev, student…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Cattus Thraex - 17 Ianuarie 2007 06:28 AM
OMU - 17 Ianuarie 2007 01:33 AM

Da, la conservator… sigur, dacă ai un nr telefon n-ar fi rău. Nu e stringent, dar dacă tot a adus Moș Crăciun Mandolina asta, poate îi găsesc și manual și profesor. Apropo, cîntăreți din mandolină nu știi? Elev, student…

Acum vreo 20 ani, facem mandolina in modul organizat, pe la Casa de Cultura din Oradea, deh, alte vremuri. Daca e din Oradea pupila, am un prieten profesor de lauta, zic eu ca poate fi un ghid bun. Daca nu e de aici, o sa il intreb de ceva corespondenti prin Bucuresti.

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Rezolvam cu studentu. Profesor nu stiu, insa e o chestie banala invatatu acestui instroment. Daca stii notele cred ca te descurci fara prea mari probleme.

‹‹ Cumpar SODIMM 256Mb PC100      monitor Apple ››