2 din 2
2
site cu torrente RO
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Asta e una din chestiile nasoale la un torrente. El nu descarca informatia in ordine bitilor, de la primul la ultimul, ci le ia intr-un fel aleator. Daca ai descarcat cu Azureus, o sa vezi ca portiunile de fisier descarcate sunt de pe toata “lungimea” fisierului. Daca nu ai descarcata macar o bucata mai mare de la incepulul fisierului ca sa poti sa-i dai play, atunci nu ai cum sa vezi

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: București

Hai ca am pus-o de o chestie tare : ma lupt cu astia de la Torrentbits.ro sa bage torrente de Mac pe tracker. Adica sa devina primul tracker cu softuri Mac din Romania. Au urcat OS X x86 pe tracker…si s-au încins românii în OS X. Se pare că sunt destui care vor asta…dar tot cuvantul Administratorului e ultimul. Cei care au vre-un cont pe [url=http://www.torrentbits.ro]http://www.torrentbits.ro[/url] poate ma sprijina si pe mine -> Aici    si pe forum

din pacate nu se mai dau nici invitatii, dar cred k pe forum puteti sa intrati

Cu cât suntem mai multi…cu atat avem mai multe șanse

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

NU merge nici un link fara parola. :(

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Drace, trebuie sa ma invite cineva!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

Am cateva invitatii…dar ““The current user account limit (0) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later…”” . Poate macar pe forum va lasa sa va inregistrati. Treaba devine din ce in ce mai serioasa

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
Tiz - 22 Ianuarie 2007 07:28 AM

Am cateva invitatii…dar ““The current user account limit (0) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later…”” . Poate macar pe forum va lasa sa va inregistrati. Treaba devine din ce in ce mai serioasa

Serioasa in ce sens?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Tiz - 22 Ianuarie 2007 07:28 AM

Am cateva invitatii…

Trimite-mi si mie o invitatie, s-o am cand s-o elibera vreun loc.
Nu merge nici forumul fara log in.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

Pei tocmai…ca nu merge sa le dau. Serioasa in sensul ca din ce in ce mai multi vor asta.

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member

Se pare ca sunt mai nesimtiti decat credeam. Mi-au sters contu… long face 
Partea nasoala..e ca nici unul dintre cei care se ocupa de tracker..nu mi-a dat nici un raspuns. Macar daca imi ziceau ca nu se poate… Dorutz, sa-mi mai zici si mie ce se mai comenteaza pe forum..k am vazut ca ai cont. O sa mai incerc si pe alte trackere

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mdea… adminii romani sunt renumiti ca fiind de multe ori bulangii.
Asa ca: matanii lui Tudor, baieti! smile

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
altero - 24 Ianuarie 2007 12:46 AM

Mdea… adminii romani sunt renumiti ca fiind de multe ori bulangii.

S-a ajuns jupan, manca-ti-as! .. Taie si spanzura.

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

ooooo…..mestere altero, adminul roman e o specie aparte si se pot scrie multe despre ei. de la “adminul” care administreaza cele 2 computere din casa sau cateva camine intr-un campus amarat si pana la adminul dintr-o mare firma sau un ISP serios, toti au impresia ca sunt, cel putin, Dumnezeu. evident ca nu putem generaliza….
cu putin timp in urma, chiar la mine la slujba, a fost adus un flacau ce se ocupa de reteaua dintr-un campus si de care nu ai loc se treci pe hol dar scrie “a-ti” si cand aloca un IP unui client, pica alti 2.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

2 din 2
2