Am o nelamurire si o problema in acelasi timp. Toate piesele ce le-am ascultat in iTunes pana acum, sunt stocate in “iTunes Media>Music”, dar acolo se afla unele piese pe care eu nu le doresc si vreau sa le sterg. Intrebare: daca sterg tot ce contine folderul iTunes Media, imi va sterge si cele din folderul meu de muzica ? Chestia e ca ocupa mult spatiu, si decat sa le sterg cate una, mai bine ma las pagubas…
iTunes Media contine toate chestiile pe care tu le vezi in iTunes: muzica, filme, apps, carti, etc. Cel mai bine cauti in iTunes (deschizi iTunes) in Music si stergi de acolo melodiile pe care nu le mai vrei.
iTunes Media contine toate chestiile pe care tu le vezi in iTunes: muzica, filme, apps, carti, etc. Cel mai bine cauti in iTunes (deschizi iTunes) in Music si stergi de acolo melodiile pe care nu le mai vrei.
Chestia e ca, ce am in iTunes Media, nu am si in playlistul meu de muzica, tocmai de aceea vreau sa sterg de acolo ce e in plus…
depinde de cum ai tu biblioteca ta de muzica amenajata. eu de ex. folosesc folder-ul automatically add to itunes din itunes media, unde pun toate albumele/melodiile noi si mi le pune singur in biblioteca itunes. si nu le am in 2-3 locuri pe hdd.
depinde de cum ai tu biblioteca ta de muzica amenajata. eu de ex. folosesc folder-ul automatically add to itunes din itunes media, unde pun toate albumele/melodiile noi si mi le pune singur in biblioteca itunes. si nu le am in 2-3 locuri pe hdd.
Pai eu am pe HDD, la “Music” muzica mea, folderele mele. Eu tot ce am ascultat pana acum, in afara de muzica mea ce o am pe hdd, mi-a bagat-o si in Users/....iTunes Media/Music. Vreau sa sterg folderul, dar imi va sterge si folderele mele de muzica, de pe HDD ?
Chestia e ca, ce am in iTunes Media, nu am si in playlistul meu de muzica, tocmai de aceea vreau sa sterg de acolo ce e in plus…
stergerea playlistului nu inseamna si stergerea fizica a fisierului muzical, daca nu gresesc poti sterge din Music, dar daca cumva ai avut ghinionul sa tragi intr-un playlist vreo 2 gb de muzica gen de
petrecere luata de pe jos( a se citi de pe torente) ,pai stergerea ei este echivalenta cu impinsu vagoanelor. tu tragi un folder in itunes media poti sa ai 300 de foldere
bre, românule, la mulți ani!
move to trash înseamnă pa și puși dacă dai și empty
iar la calculatorul meu, când șterg ceva dintr-un folder, șterge și după hard, fiindcă folderul e pe hard, nu?
bre, românule, la mulți ani!
move to trash înseamnă pa și puși dacă dai și empty
iar la calculatorul meu, când șterg ceva dintr-un folder, șterge și după hard, fiindcă folderul e pe hard, nu?
La multi ani si tie !!! Deci, sa o luam de la capat. In iTunes, la sectiunea “Songs” am toata muzica care am adugat-o de-a lungul timpului, si mi-a stocat-o in “User/...iTunes Media/Music. Tot timpul cand adaug piese mi le pune in iTunes Media, eu nu vreau lucrul asta…