1 din 2
1
Intrebare iTunes…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 31.01.12

Am o nelamurire si o problema in acelasi timp. Toate piesele ce le-am ascultat in iTunes pana acum, sunt stocate in “iTunes Media>Music”, dar acolo se afla unele piese pe care eu nu le doresc si vreau sa le sterg. Intrebare: daca sterg tot ce contine folderul iTunes Media, imi va sterge si cele din folderul meu de muzica ? Chestia e ca ocupa mult spatiu, si decat sa le sterg cate una, mai bine ma las pagubas…

Semnătură 

 MacBookPro 13” Late 2011
 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

iTunes Media contine toate chestiile pe care tu le vezi in iTunes: muzica, filme, apps, carti, etc. Cel mai bine cauti in iTunes (deschizi iTunes) in Music si stergi de acolo melodiile pe care nu le mai vrei.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
exco - 01 Decembrie 2012 05:02 AM

iTunes Media contine toate chestiile pe care tu le vezi in iTunes: muzica, filme, apps, carti, etc. Cel mai bine cauti in iTunes (deschizi iTunes) in Music si stergi de acolo melodiile pe care nu le mai vrei.

Chestia e ca, ce am in iTunes Media, nu am si in playlistul meu de muzica, tocmai de aceea vreau sa sterg de acolo ce e in plus…

Semnătură 

 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

depinde de cum ai tu biblioteca ta de muzica amenajata. eu de ex. folosesc folder-ul automatically add to itunes din itunes media, unde pun toate albumele/melodiile noi si mi le pune singur in biblioteca itunes. si nu le am in 2-3 locuri pe hdd.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
exco - 01 Decembrie 2012 12:27 PM

depinde de cum ai tu biblioteca ta de muzica amenajata. eu de ex. folosesc folder-ul automatically add to itunes din itunes media, unde pun toate albumele/melodiile noi si mi le pune singur in biblioteca itunes. si nu le am in 2-3 locuri pe hdd.

Pai eu am pe HDD, la “Music” muzica mea, folderele mele. Eu tot ce am ascultat pana acum, in afara de muzica mea ce o am pe hdd, mi-a bagat-o si in Users/....iTunes Media/Music. Vreau sa sterg folderul, dar imi va sterge si folderele mele de muzica, de pe HDD ?

Semnătură 

 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09
maneta - 01 Decembrie 2012 11:30 AM
exco - 01 Decembrie 2012 05:02 AM

Chestia e ca, ce am in iTunes Media, nu am si in playlistul meu de muzica, tocmai de aceea vreau sa sterg de acolo ce e in plus…

stergerea playlistului nu inseamna si stergerea fizica a fisierului muzical, daca nu gresesc poti sterge din Music, dar daca cumva ai avut ghinionul sa tragi intr-un playlist vreo 2 gb de muzica gen de
petrecere luata de pe jos( a se citi de pe torente) ,pai stergerea ei este echivalenta cu impinsu vagoanelor. tu tragi un folder in itunes media poti sa ai 300 de foldere

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

In functie de ce apesi, aia ai:

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
altero - 01 Decembrie 2012 01:07 PM

In functie de ce apesi, aia ai:

Imi va sterge si ce am pe HDD, sau doar din folderul respectiv, iTunes Media ?

Semnătură 

 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

bre, românule, la mulți ani!
move to trash înseamnă pa și puși dacă dai și empty
iar la calculatorul meu, când șterg ceva dintr-un folder, șterge și după hard, fiindcă folderul e pe hard, nu? wink

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
dacuBurebista - 01 Decembrie 2012 03:21 PM

bre, românule, la mulți ani!
move to trash înseamnă pa și puși dacă dai și empty
iar la calculatorul meu, când șterg ceva dintr-un folder, șterge și după hard, fiindcă folderul e pe hard, nu? wink

La multi ani si tie !!! Deci, sa o luam de la capat. In iTunes, la sectiunea “Songs” am toata muzica care am adugat-o de-a lungul timpului, si mi-a stocat-o in “User/...iTunes Media/Music. Tot timpul cand adaug piese mi le pune in iTunes Media, eu nu vreau lucrul asta…

Semnătură 

 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

La multi ani din nou!

Preferences > Advanced (te prinzi tu care e dezavantajul daca debifezi):

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
altero - 01 Decembrie 2012 03:48 PM

La multi ani din nou!

Preferences > Advanced (te prinzi tu care e dezavantajul daca debifezi):

Am rezolvat intre timp, multumesc altero.

Semnătură 

 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Valcea
Macuser din: 05.12.06

Am si eu o intrebare despre iTunes: cum pot sa mut folderul iTunes si sa-l tin pe un HD extern? Ocupa mult spatiu.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

îl muți unde vrei tu, îl ștergi de unde nu-l vrei, îl setezi în preferences / advanced…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
Gregory - 28 Ianuarie 2013 11:48 AM

Am si eu o intrebare despre iTunes: cum pot sa mut folderul iTunes si sa-l tin pe un HD extern? Ocupa mult spatiu.

Ții apăsată tasta alt+click pe iTunes și alegi noua locație a librăriei,asta după ce muți librăria bineînțeles.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Valcea
Macuser din: 05.12.06

Deci, mut libraria iTunes (cu tot cu iTunes Media) pe HD extern. Apoi, mut si iTunes din Applications? Unde?

1 din 2
1