Dau diferite subansamble care mi-au ramas pe dinafara:
- 4 module sodimm ddr2 512 MB de la macbook-uri
- 1 modul de 2 GB sodimm ddr2
- hdd 2,5” sata 300 GB
- monitor lg 22” cu partea vga stricata. Nu vrea sa stea nici in standby fara electronica digitala buna. Verificata sursa si panoul lcd, ambele in perfecta stare de functionare. Cine il vrea trebuie sa caute ori acelasi model ori asemanator de la care sa ia modulul vga. Arata perfect.
- powerbook G3 la 333 MHz cu placa de baza defecta, display inlocuit cu jumatate de ora inainte de a crapa placa ca proasta… Deh, ghinion…
- si alte dracii din care o parte pot fi vazute si prin semnatura jos
Ce caut? Periferice de gen tastatura si mouse pentru iMac G3 si PowerMac G3. Carduri add-on, hdd-uri interne, externe, unitati optice,taste si mouse daca aveti pe adb o pereche e buna si aia la PowerMac pentru ca are si portul aferent. Faceti o oferta pe pm cu ce aveti disponibil si nu va mai trebuie. Am multe dracii pe care le pot da, insa as incalca regulile forumului daca le-as trece si pe ele.
Daca mai ai si altceva pe langa tastatura, se rezolva.
Am uitat sa mentionez ca mai caut si ceva memorie SDR de minim 256 MB sa bag in cele doua Mac-uri.
Din pacate nici una din unitatile optice slot loading de le aveam in casa nu mai sunt functionale, asa ca se adauga si asta pe lista de cautare. Nu conteaza ce tip de unitate este, cd, dvd, combo… Am avut dvd-rw cu sacul si combo-uri dar draq stia ca o sa am nevoie acum. Numai sa mearga ca maine din pacate voi fi nevoit sa incerc sa pun sistemul pe el prin firewire daca PowerMac-ul binevoieste sa ma “target mode”
Hub USB 1.1 activ 4 porturi semi-transparent culoare alb + Bondy-blue iMac style. (arata asa dar fara sigla aia)
Aveam pe undeva și un set de boxe active Bondy-blue iMac style.
Am și un iMac G3 Rev.A pe la mătușa din provincie în garaj Nu mai stiu ce model de mouse & tastatura are.
PS: cauza este bună - ai voie să treci și celălalte drăcii aici
Pai daca mi se permite, hai sa le insir si restul de dracii pe care le scot la bataie.
- Sony PSOne, modata de mine cu cip, am un card pentru salvarea jocurilor, 1 controller bibilit nitel dar in perfecta stare de functionare, 2 discuri originale cam uzate ce-i drept, fiind modata, gasiti joace destule sa va faceti de lucru cu ea.
- Sony Playstation 2 (phat). Astea au avut unitatile optice mult mai bine facute fata de porcariile alea slim. Am reparat tone de slim-uri si inca am cateva aruncate prin pod. Este inca in curs de recosmetizare. Este modata soft de mine, vine cu card-ul cu modarea pe care se pot salva si jocurile, 1 controller, un splitter pentru a conecta 2 controllere pe un singur port, si bineinteles jocuri se gasesc destule si pentru ea.
Am si un adaptor care sa scoata semnal tv si care merge la oricare din console insa are un contact imperfect la mufa tv de care sincer nu am avut cand sa ma ocup.
- Nintendo 64. Asta il am in plus la colectie. Vine insotit de controller, alimentator, cablu tv, fara jocuri ca alea sunt in colectia mea. In perfecta stare estetica si de functionare.
- Nintendo Gameboy Advance. La cutie, cu manuale, mint condition ce sa mai zic…
- subansamble de la 2 iBook clamshell care au avut placile de baza crapate ireparabil
- laptop Toshiba antic. AMD 80286, 1 MB ram, hdd de 850 MB dar nu stie amarul sa citeasca decat ori 20 ori 40 MB din el, display plasma portocaliu negru, ruleaza acum msdos 6.2.2 si win 3.0 Vine insotit de mouse pe port serial ca sa poata fi folosit si in windblows.
- laptop educational pentru copii. Este in limba germana din pacate. Are tone de joace si aplicatii, are un port paralel si un port de retea utp pe el. Din cate am vazut, pe paralel se pot pune cateva modele de imprimanta hp si canon. Nu ma intrebati ce face cu portul de retea. L-am salvat de la a fi aruncat la gunoi de cineva.
Las la urma ce e mai de soi. Nintendo DSi XL la cutie cu toate accesoriile, mint condition, cumparat de mine de nou. Din pacate nu prea am mai avut timp sa il mai bag la joaca si pe el decat rar. Modat cu card R4, soft la zi si pe consola si pe card. Am fost nevoit sa schimb odata cardul de modare din cauza unei actualizari a consolei (can you say dumb?)
Daca am timp sa mai caut prin lazile cu dracii, cine stie peste ce mai dau sau de ce mai imi aduc aminte…
Oricum ideea este ca ofer tot ce este pus pe aici, pentru subansamble cu care sa blindez PowerMac-ul G3 si iMac-ul Ruby ca sunt amandoua jucarii superbe. Daca cineva mai are pe acasa iMac-uri batrane si nu are ce face cu ele, poate va surade ceva de aici. Nu ma supar nici daca oferiti alte dracii. Sunt deschis la orice fel de oferte.
- hdd 2,5” sata 300 GB
- monitor lg 22” cu partea vga stricata. Nu vrea sa stea nici in standby fara electronica digitala buna. Verificata sursa si panoul lcd, ambele in perfecta stare de functionare. Cine il vrea trebuie sa caute ori acelasi model ori asemanator de la care sa ia modulul vga. Arata perfect.
- powerbook G3 la 333 MHz cu placa de baza defecta, display inlocuit cu jumatate de ora inainte de a crapa placa ca proasta… Deh, ghinion…
Ce caut? Periferice de gen tastatura si mouse pentru iMac G3 si PowerMac G3. Carduri add-on, hdd-uri interne, externe, unitati optice,taste si mouse daca aveti pe adb o pereche e buna si aia la PowerMac pentru ca are si portul aferent. Faceti o oferta pe pm cu ce aveti disponibil si nu va mai trebuie. Am multe dracii pe care le pot da, insa as incalca regulile forumului daca le-as trece si pe ele.
Iti dau o placa PowerBook G3 Lombard + tastatura si mouse iMacG3. Imi dai HDD-ul Sata?
- hdd 2,5” sata 300 GB
@BDA
Da, e chiar super ok oferta. Dar de unde esti ca nu ai locatia trecuta. Este testata placa de lombard? Amaratul asta de il am eu, avea bube si cu cpu card-ul… Mereu ma atentiona sub OS9 ca opreste cache-ul L2 ca are probleme.
Sint din Cluj. Am folosit eu Lombard-ul, insa am 2 identice, doar la proesoare difera. Unul de 400 MHz + 1 de de 333 MHz mi s-a stricat tastatura, HDD-ul si caplul de la HDD.
Sunt din Cluj. Am folosit eu Lombard-ul, insa am 2 identice, doar la procesoare difera. Unul de 400 MHz + 1 de de 333 MHz mi s-a stricat tastatura, HDD-ul si cablul de la HDD.