1 din 4
1
Apple TV
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Ce parere v-a facut ?!?! Impresii .... discutii.

Pe mine nu m-a impresionat aproape deloc. In afara de conexuine HDMI. Dar asta nu-i mare branza. In plus ... sunt atat de putine tari in care iti poti face un cont de iTMS ...

La pretul lui mai pui 200 si ai un Mac ... e drept ...cel mai slab dar tot e mult mai mult de cat cutia aia ... useless.

Mai bine faceau un iPod Wide Screen si un doc station pt el cu iesire HDMI ... plus conexiune Wi-Fi.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

useless la noi, dar în state nu e chiar useless…

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Aici, în lumea a treia, nu prea avem ce face cu TV. Nu televizor HDTV, nu programe HDTV, nu iTunes Store, (și chiar dacă ar fi, toată lumea umblă numai cu DivX-uri și XVid-uri de pe torente).

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Ok ... de acord, dar ma nemultumeste faptul ca nenea Steve nu a introdus si el in acest produs o intrare de DVB-T sau chiar DVB-S. Si posibilitatea de a face streaming “itself” ... nu sa “cante” streamuri. Ar fi fost un mediacenter adevarat.
Uitati-va in comparatie la SONY LocationFree ...

http://www.learningcenter.sony.us/HomeAudioandVideo/LocationFree

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.03.06

Da, si eu ma asteptam sa fie un device media mai avansat…fara o plasma mai mare decat ecraul calculatorului nu prea se jusifica.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

AppleTV sta in umbra succesului iPhone ului, asta nu-l face deloc de neglijat. MS a lansat sau v-a lansa asanumitul WIN.. HOME SERVER, BATALIA intre GREII ELECTROCASNICELOR SE V-A DA PENTRU CINE REUSESTE SA ADUNE CELE MAI MULTE TIPURI DE MEDIA INTR-UN SINGUR “DEVICE” ma refer aici la MIJLOACELE DE COMUNICARE IN MASSE+JOACE. MacTV E DOAR INCEPUTUL (Cum Steve a amintit).

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Kata, dupa cum vezi, dupa atatea zile de la lansare, doar acum discutam despre TV. Si inca fara prea mare chef, ceea ce spune multe.
E o cutiuta inutila pentru noi. Mie mi-a placut ca streamuieste wireless HDuri, dar sunt mult prea putine formate suportate.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

I-auzi: With just one week of sales under its belt, Apple Inc.‘s new Apple TV set-top streaming media hub has claimed the top slot on the company’s list of best selling items. (AppleInsider)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

apple tv a venit un pic prea repede… cred ca in 2 ani o sa se intereseze lumea altfel despre subiect

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 10.09.06

salut oameni buni ... primul meu post aici smile

Pai din cite inteleg AppleTV face playback la orice media H264 pe un TV HD.
Accesul la continut se face prin retea wireless direct de pe calculator ...
Mie mi se pare o idee foarte misto ... chiar daca nu exista un shop ITunes la noi. 
Oricum as prefera acest format si comoditatea accesului direct de pe PC fata de toata nebunia prin care trebuie sa trec sa vad un DivX/Xvid la TV pe un Eboda.
De Ex partea 2-a de la Lost, serial pe care l-am savurat impreuna cu familia si era cam greu de vazut la calculator.

In sfirsit ... sper sa nu imi imaginez eu prostii si AppleTV sa faca playback doar la content de Itunes Shop.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
corneliu - 05 Februarie 2007 10:15 AM

De Ex partea 2-a de la Lost, serial pe care l-am savurat impreuna cu familia si era cam greu de vazut la calculator.

nu cred ca o sa poti vedea filme si cu subtitrare

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

salut oameni buni ... primul meu post aici smile

Pai din cite inteleg AppleTV face playback la orice media H264 pe un TV HD.
Accesul la continut se face prin retea wireless direct de pe calculator ...
Mie mi se pare o idee foarte misto ... chiar daca nu exista un shop ITunes la noi. 
Oricum as prefera acest format si comoditatea accesului direct de pe PC fata de toata nebunia prin care trebuie sa trec sa vad un DivX/Xvid la TV pe un Eboda.

In sfirsit ... sper sa nu imi imaginez eu prostii si AppleTV sa faca playback doar la content de Itunes Shop.

am eu toate episoadele Lost (plus Heroes) trase din SUA, beton

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
STef… - 05 Februarie 2007 03:26 PM

nu cred ca o sa poti vedea filme si cu subtitrare

pai de ex. Xilisoft baga subtitrarea direct la conversie ...

la fel ... nu cred ca e mare filozofie sa faca cineva destept un overlay care sa ceara text de la system… si sa inteleaga formatele clasice de subtitrare
Am vazut ca au SDK public de ITunes

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Famous last words… smile O fi el public sdk-ul, dar nu e deloc usor sa “intri” in el.
Cei de la Xiph.org s-au chinuit o gramada ca sa poata face flac-uri sa fie vazute de quicktime (si astfel de itunes), si chiar atunci au folosit hackuri si nu au implementat functionalitatea completa.

Nu e foarte developer friendly platforma de itunes, mai ales pentru integrarea de alte formate. Cei de la apple sunt foarte restrictivi in privinta asta. Si mie mi-a placut ideea unui appleTV spre care sa trimit XVid-uri, dar stiind situatia cu iTunes, nu o vad prea repede rezolvata…
(mai e si varianta cu rulatul linux pe AppleTV, daaar si atunci mai dureaza vreun an de zile pana sa reuseasca ceva stabil baietii, + nu o sa fie firmware available pentru reinstall ca si la ipoduri, deci nema backup/restore…etc).

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Tudor - 12 Ianuarie 2007 07:16 PM

Aici, în lumea a treia, nu prea avem ce face cu TV. Nu televizor HDTV, nu programe HDTV, nu iTunes Store, (și chiar dacă ar fi, toată lumea umblă numai cu DivX-uri și XVid-uri de pe torente).

Eu chiar mi-am luat de cateva zile un TV Samsung de 72cm (din ala cu tub scurt) si cand ma uit in spate sa conectez DVD Player-ul ... SURPRIZA !!!!  Pe spate am gasit 3 mufe (RGB) deasupra carora scrie : 480i, 480p, 720i, 720P & 1080i .... Sincer, eu unul abia astept sa apara la noi ... poate fac rost de bani sa imi iau unul ... mor de curiozitate sa vad cum se vede pe TV-ul nou un film de pe AppleTV transferat direct pe RGB in 720p   ...  :D

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
knockout - 05 Februarie 2007 08:52 PM

Famous last words… smile O fi el public sdk-ul, dar nu e deloc usor sa “intri” in el.
Cei de la Xiph.org s-au chinuit o gramada ca sa poata face flac-uri sa fie vazute de quicktime (si astfel de itunes), si chiar atunci au folosit hackuri si nu au implementat functionalitatea completa.

Nu e foarte developer friendly platforma de itunes, mai ales pentru integrarea de alte formate. Cei de la apple sunt foarte restrictivi in privinta asta. Si mie mi-a placut ideea unui appleTV spre care sa trimit XVid-uri, dar stiind situatia cu iTunes, nu o vad prea repede rezolvata…
(mai e si varianta cu rulatul linux pe AppleTV, daaar si atunci mai dureaza vreun an de zile pana sa reuseasca ceva stabil baietii, + nu o sa fie firmware available pentru reinstall ca si la ipoduri, deci nema backup/restore…etc).

Nici eu nu cred ca Itunes v-a citi XVid sau DivX dar parerea mea este ca H264 este mult mai bun.
Probabil ca lumea va incepe sa stocheze filme in acest format. Iar la partea de SDK ma refeream la overlay de text pt subtitrare.
Daca pe Apple TV ruleaxa tot un mic OS X cred ca nu e asa dificil de programat.
Oricum cred ca este si in interesu lor sa rezolve problema asta smile

1 din 4
1

‹‹ .      fisiere video mkv ››