2 din 4
2
Apple TV
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

DivX ? In interesul lor? :D nu prea cred… daca nu este ceva DRM-ed, deocamdata nu e in interesul lor.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.09.06
knockout - 07 Februarie 2007 07:33 AM

DivX ? In interesul lor? :D nu prea cred… daca nu este ceva DRM-ed, deocamdata nu e in interesul lor.

Ma refeream la subtitrare pt H264 ... nu stiu dece tot insiti despre DivX ...

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
mscpro - 05 Februarie 2007 10:03 PM

Eu chiar mi-am luat de cateva zile un TV Samsung de 72cm (din ala cu tub scurt) si cand ma uit in spate sa conectez DVD Player-ul ... SURPRIZA !!!!  Pe spate am gasit 3 mufe (RGB) deasupra carora scrie : 480i, 480p, 720i, 720P & 1080i .... Sincer, eu unul abia astept sa apara la noi ... poate fac rost de bani sa imi iau unul ... mor de curiozitate sa vad cum se vede pe TV-ul nou un film de pe AppleTV transferat direct pe RGB in 720p   ...  :D

E TV cu tub CRT? Dacă da, atunci degeaba scrie acolo 720p/i sau 1080p/i, pentru că televizorul nu este HDTV. Prin urmare, mare diferență n-o să vezi.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06
Tudor - 07 Februarie 2007 11:38 AM
mscpro - 05 Februarie 2007 10:03 PM

Eu chiar mi-am luat de cateva zile un TV Samsung de 72cm (din ala cu tub scurt) si cand ma uit in spate sa conectez DVD Player-ul ... SURPRIZA !!!!  Pe spate am gasit 3 mufe (RGB) deasupra carora scrie : 480i, 480p, 720i, 720P & 1080i .... Sincer, eu unul abia astept sa apara la noi ... poate fac rost de bani sa imi iau unul ... mor de curiozitate sa vad cum se vede pe TV-ul nou un film de pe AppleTV transferat direct pe RGB in 720p   ...  :D

E TV cu tub CRT? Dacă da, atunci degeaba scrie acolo 720p/i sau 1080p/i, pentru că televizorul nu este HDTV. Prin urmare, mare diferență n-o să vezi.

Si la monitoarele de computer CRT, la unele rezolutii, functie de DAC-ul placii video, cum de afisa progresiv ?!?!
Daca acel televizor are vreun DSP mai capabil, un tub cinescop in format 16:9, si acele mufe RGB, este posibil sa afiseze HD.

NU este o regula ca HD putem vedea NUMAI pe plasma sau LCD.
Ba chiar multa vreme am vazut la un laborator de transpunere telecine din pelicula in video, un super monitor CRT HD marca Barco. Pret .... comparabil pastrand proportiile cu Maybachul lu’ Jiji.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Kata4 - 07 Februarie 2007 01:47 PM

Ba chiar multa vreme am vazut la un laborator de transpunere telecine din pelicula in video, un super monitor CRT HD marca Barco. Pret .... comparabil pastrand proportiile cu Maybachul lu’ Jiji.

Tocmai de aia am zis că TV-ul respectiv nu e HDTV, pentru că modelele CRT HDTV sunt rare și scumpe. În România chiar și TV-urile LCD FULL HD (1080i) sunt rare.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 07 Februarie 2007 05:01 PM
Kata4 - 07 Februarie 2007 01:47 PM

Tocmai de aia am zis că TV-ul respectiv nu e HDTV, pentru că modelele CRT HDTV sunt rare și scumpe. În România chiar și TV-urile LCD FULL HD (1080i) sunt rare.

Full HD nu este 1080i ci 1080p.
Un CRT HD ... in ziua de azi, nu cred ca poate fi asa scump, caci in afara de un tub mai serios, ( care acum cu “moartea CRT-ului, toate firmele incearca sa scape de ele ) si un DSP facut evident in China, mare tehnologie nu inglobeaza.

Tudore, da un search pe net “CRT HD” ... sa vezi ce de produse, deloc scumpe.

In fine, tipul poate sa incerce sa conecteze “un ceva” care scoate component HD la acele intrari. Numai ca acel “ceva” sare de 500 de coco. Si in plus razboiul formatelor HD inca nu s-a incheiat. Iar un multiformat te cam arde la portofel si nu stiu cat merita momentan.

POate doar sa astepte aparitia pe piata romaneasca a device-urilor AppleTV.
Momentan inca nu este niciunul in tara ... nici macar de demo.

[ Modificat: 07 Februarie 2007 05:10 PM de Kata4 ]

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Kata4 - 07 Februarie 2007 05:08 PM

Full HD nu este 1080i ci 1080p. ... Tudore, da un search pe net “CRT HD” ... sa vezi ce de produse, deloc scumpe.

Mă refeream la standardul 1080i în care se face emisia TV în Europa. Uită-te cu atenție și o să vezi că multe dintre TV-urile CRT sau LCD care se laudă că-s “HD ready” nici măcar nu ajung la rezoluția de 1280x720, dară-mi-te la cea de 1920x1080.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 07 Februarie 2007 05:34 PM
Kata4 - 07 Februarie 2007 05:08 PM

Full HD nu este 1080i ci 1080p. ... Tudore, da un search pe net “CRT HD” ... sa vezi ce de produse, deloc scumpe.

Mă refeream la standardul 1080i în care se face emisia TV în Europa. Uită-te cu atenție și o să vezi că multe dintre TV-urile CRT sau LCD care se laudă că-s “HD ready” nici măcar nu ajung la rezoluția de 1280x720, dară-mi-te la cea de 1920x1080.

Full HD tot 1080p este oricum ai “privi”. Este deja standard. Se face emisie si in 1080p, as putea spune “la greu”. Mai ales cu H264 AVC.

Povestea cu ‘HD ready” este un kkt de marketing si prostit fraierii. De obicei este asociata ( fals as putea spune ) cu existenta conectorului HDMI.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

In sfarsit a ajuns in magazine. Nu m-a dat pe spate. Sa asculti muzica, si sa te uiti la poze, pe un “big screen” nu e chiar ceea ce-mi doresc, despre partea video… hmmm… as prefera… un blueray sau hddvd…

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Se zvoneste ca in curand o sa poata sa “vada” si 1080p.
Da’ io tot nu vad unde-i schepsisul cu Apple TV-ul asta…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Deja s-a “hack-uit” Merg si DivX-urile..si mai toate programele. Merge schimbat si HDD-u
http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=2391956
http://gizmodo.com/gadgets/home-entertainment/diy-apple-tv-hard-drive-upgraded-to-120gb-246567.php

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

http://wiki.awkwardtv.org/wiki/index.php?title=Main_Page
Se vor posta toate noutățile pe măsură ce apar ... ce bun e Wiki-ul ăsta ...  wink

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

Cred ca AppleTV a fost lansat putin inainte de termen, IPTV urmand sa fie THE BIG STEP AHEAD. La ora actuala inca pluteste un “abur” de “secrecy” in materie de ce anume v-a constitui “The new way of watching TV”. Adica HD TV Streamed over internet? Play Pause Stop Reply poate si Record se vor putea folosi in transmisii “live” cred. Si mai cred ca, tehnologic vorbind, sunt foarte aproape de lansare, ramane de vazut daca lucrurile se misca la fel de repede si pe plan legislativ…

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member

Astazi am testat primul AppleTV din Romania. Voi reveni cu amanunte dupa Sarbatori. In a doua parte a saptamanii viitoare, va fi prezentat presei.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member

si inca una ...

2 din 4
2

‹‹ .      fisiere video mkv ››