E deja de 2 zile bagat in priza…e HOT ca asa trebe
Am facut update si a aparut si Youtube in menu ....merge ok,eu am conexiune cu modem de 1024 si router la care sant legati 4 clienti.
PegasosII,PowerMac G4,AppleTv si BenQ laptop (a lu pushtiu).
TV nu suporta component si pina il schimb sau gasesc un adaptor merge a/n ...naspa in 2007 sa te uiti la Tv in a/n parca ma duce cu gandul la anii ‘80
Mai stau vreo 2 luni cu el asa si apoi incep sa hackui
http://www.freepatentsonline.com/5555030.html
Dacă vreo să-ți construiesti un adaptor. Da’ să nu spui la nimeni că altfel trebuie să le plătești la nenea ăia care au făcut această “invenție”
nu ai nimerit thread-ul dar tuner-ul ăla având “win” în nume se recomandă singur pe ce sistem de operare merge Aici se discuta despre appletv - care este o cutie de sine stătătoare.
Cu apple TV cum e așa din fabrică - doar ce e în iTunes. Dacă nu mai e cum a venit din fabrică ... altă poveste :D google e prietenul tău în cazul acesta Și citește thread-ul ăsta de la început.
AppleTV prin HDMI la 1080i pe un TV LCD productie autohtona.
Acum pot sa zic ca e diferenta mare intre rezolutiile de pe TV obisnuite si cele LCD cu HDMI
De exemplu intri intr-un magazin de TV si vezi acolo imagini tulburi si neclare pe faimoarele HDMI,cum sa convingi un client ce inseamna asta daca nu ai semnal de inalta rezolutie.
Uite ATV mic cum e face asa ceva, iti aduce HDTV in casa momentan doar prin iTunes si filmele si imaginile ce le incarci de pe Harddisk in el.
Am gasit pina si filme mp4 pe DC cu subtitrare inclusa ele nu ruleaza pe iPod deci inseamna ca au rezolutie mai mare decat suporta iPod.
Se pare ca ori numai e nimeni cu ATV sau cei ce au nu stiu sa traga foloase de pe el….