care e cea mai buna placa video pt editare video existenta pe agp, sau pci, deci fara pciExpress care sa aibe cele mai multe cuda cores, sau varianta de la ati (apropo are suport pt premiere pro varianta ati cu cl ?)
ma intereseaza variantele nvidia geforce, quadro, tesla, etc
am vazut ceva pe internet ca ar exista geforce 560 pe pci?
1) Ai drivere de 10.5 PPC 32bit care să știe să folosească plăcile alea video noi ?
2) Dacă PCI bridge-urile folosite în monstruozitatea aia de conversie sunt standard, va merge - dar tot vei fi limitat de punctul 1) și de bandwidth-ul redus al slotului PCI (133MB/sec, cam cât un HDD foarte rapid sau un SSD prost)
@raduz: mai man, in ce powermac vrei sa bagi strutocamila aia. Inchipuie-ti ca ceea ce vrei tu sa faci, editare video in 4k, nu o poti face la standarde actuale nici intr-un g5 blindat totusi. Si ai limitarile date de sergiu care te vor tine pe loc. Parerea mea.
intrun power mac g4 400 mhz agp sau barton 2500+ pe ga7n400
ar fi limitari si din partea ramului zic eu 4 giga pe barton iar pe g4 cred ca 2 giga nu?
oricum, o varianta mai nemonstruasa ar fi un ati 4xxx pe agp care si sa folosesc open cl, sau o placa pe pci (am vazut ca existau geforce 9xxx cu 16 cuda cores)
sau adaptor pci to pci express si o singura placa video quadro ceva low profile dar cu cat mai multe cuda cores?
am cautat sa vad care e maximum de cuda cores pe care il poti obtine pe agp de la nvidia dar nu prea m-am descurcat - am vazut o placa quadro 3000 dar pare sa nu aibe cuda
apropo, ce recomandati, 2xscsi 73gb 15.000 sau un hard sata3 1tera cu adaptor pci la sata raid, si apoi poate sa mai iau inca un hard si sa le pun in raid?
La partea cu AMD nu iti va raspunde nimeni - citeste regulamentul forumului.
Pe G4 maxim 2Gb. Oricum FCP de 32biti nu foloseste mai mult de 2Gb.
SATA 1Tb ... cu 2 HDD-uri ai saturat tot busul PCI. Vezi ca adaptoarele SATA compatibile cu G4 sunt rare.
am vazut ca exista gt 430 de la zotac cu 96 de cuda cores pe PCI 2.2 standard - non pci-express si e doar vreo 290 lei dar nu prea se vand in romania
oare cum ar merge final cutu? cate cuda are nevoie sa mearga hd editarea? 200? oare merg puse doua sau 3 pe acelasi sistem?
binenteles ca exista ca d-aia le fac aia de la zotac - sunt speciale pt placile baza vechi - workstations, sun systems etc… altfel n-ar avea nici un sens sa le faca pe pci standard
sau ramane varianta adaptor pci - pciexpress si o placa video quadro 7000
apropo de ce ai nevoie de sistem de operare OS X 10.5 PPC 32 ?
cuda cores astea pe ce variante de os si final cut merg?
ma gandeam la o varianta de mini pc custom made
o placa de baza ************** ************* ************** ************* *************** ************** ************* ************** ************* *************** ************** ************* ************** ************* *************** ************** ************* ************** ************* *************** ************** ************* ************** ************* *************** pini de curent se potrivesc, etc??
de asemenea, oare coolerul original incape in carcasa :O ?
ar fi ca un mac mini… hehe dar mult mai rapid si mai ieftin!
Edit by Admin:
Avertizare conform punctului 9 din regulament.
La următoarea abatere ai ban.
[ Modificat: 07 Februarie 2013 12:24 AM de Administrator ]