buna ziua
eu am sa spun ce vreau sa fac si astept sugestii si recomandari de la voi.
intr-un site vreau sa vad imagini live transmise dintr-o anumita locatie, ce fel de camera web ar trebui sa folosesc.
va multumesc
site-ul inca este in faza de gandire.
vreau ca intr-un colt al ferestrei din site sa fie tot timpul transmisia, asa cum au diferite ziare( ex: jurnalul national , web live)
Este irelevant unde și cum e fereastra în pagină.
Dar soluțiile tehnice pentru:
- Maxim o singură persoană văzând transmisia simultan
- Maxim 3-4 persoane văzând transmisia simultan
- Maxim 10-12 persoane văzând transmisia simultan
- Maxim ~100 persoane văzând transmisia simultan
- Mii de persoane văzând transmisia simultan
- Zeci de mii de persoane sau mai mult văzând transmisia simultan
... sunt diferite și implică echipamente, costuri și moduri de prezentare diferite.
site-ul inca este in faza de gandire.
vreau ca intr-un colt al ferestrei din site sa fie tot timpul transmisia, asa cum au diferite ziare( ex: jurnalul national , web live)
Cauta un programator sa iti “aranjeze” o platforma, sau alege ceva de pe net
Is that simple. Spor
Parerea mea este ca cea mai simpla chestie ca si costuri este o camera video cu ip propriu. Conditia este ca eventual sa nu treaca printr-un router ca a fi mai greut de accesat apoi. Ca si implementare pe site, banuiesc ca sunt o gramada de colegi care sa te ajute la partea asta.
salut
nu stiam ca conteaza cati trebuie sa vada transmisia, fiind la inceput site-ul toate planurile sunt ca vor fi “mii de vizitatori” , dar pentru inceput astept o sugestie legat de o camera de pana la 10 vizitatori
camera va fi pusa la interior
sa fie si cu microfon
sa fie wirless
exista si posibilitatea ca sa pot si inregistra in acelas timp pe un DVR, tot timpul sa ramana in memoria lui ultimile ore sau zile, ce este vechi sa se stearga.
multumesc