Nu este aplicație universală, pe iPad rulează ca aplicație de iPhone.
Da, pe iPhone4 se mișcă o idee mai greoi, dar nu aș spune că supărător. Aici se vede avantajul hărții vectoriale folosite de Apple.
Nu am apucat să testez turn-by-turn, dar o fac cu prima ocazie.
Am zis deja ? : avem turn-by-turn și pe iPhone4, nu numai 4s.
Pe măsură ce am făcut pan pe hartă am mai aruncat câte un ochi și prin Settings -> General -> Usage la spațiul ocupat de aplicație. Crește. Nu mi-e clar deocamdată după ce reguli se păstrează sau se șterge cache-ul local de hartă și cum putem influența asta.
Se misca un cacao .. Si vorbesc de iPhone 5 aici. Zoom-ul e chopat rau, incomparabil cu 5.1.1 si 3GS, de Apple Maps nu mai zic.
Dar functionalitatea e bine venita. Cand o folosesc totusi am senzatia ca m-am dus in 2009 pe Froyo. Sper sa scoata update mai repede. Imi strica tot cheful
E o chestie cu vector based asta care l-am vazut si la Apple Maps si nu mi-a placut. Inainte nu trebuia sa bag zoom prea mult pentru a vedea numele strazilor, chiar si alea medii si chestia ajuta foarte mult pentru perspectiva cand eram la volan si mai invatai si strazile in general.. Acum ca sa vad un nume bag zoom pe urma scot ca sa vad ce e pe langa si tot asa. Mie personal nu imi place dar am crezut ca e doar o prostie Apple Maps, dar uite ca nu e asa..
Viteza ca viteza. De bine de rau pe I4 al meu se misca decent.
Problema e alta: cu dreaq, in Cluj, la Calea Turzii sa-i zici Autostrada Transilvania? )
Asta e de pus pe site-urile cu Fail-uri.