Nu este aplicație universală, pe iPad rulează ca aplicație de iPhone.
Da, pe iPhone4 se mișcă o idee mai greoi, dar nu aș spune că supărător. Aici se vede avantajul hărții vectoriale folosite de Apple.
Nu am apucat să testez turn-by-turn, dar o fac cu prima ocazie.
Am zis deja ? : avem turn-by-turn și pe iPhone4, nu numai 4s. :cheese:
Pe măsură ce am făcut pan pe hartă am mai aruncat câte un ochi și prin Settings -> General -> Usage la spațiul ocupat de aplicație. Crește. Nu mi-e clar deocamdată după ce reguli se păstrează sau se șterge cache-ul local de hartă și cum putem influența asta.
Turn-by-turn navigation merge si pe 3GS. Si merge destul de bine. Dar bateria se duce vazand cu ochii. Dar si la iGo se duce cam la fel de repede.
L-am scapat pe jos in masina si inca continua sa imi povesteasca pe unde sa o iau. L-am ridicat dupa vreo 2-3 minute si continua sa indice ruta. Posibil sa nici nu trebuiasca pus la parbriz ca in cazul unui program de navigatie clasic.
Poate e util pentru vacante: ca sa incarci harti in cache-ul Google Maps, scrie OK maps in campul de cautare, apoi apesi pe Search. Harta curenta va fi disponibila, fara sa mai ai nevoie de conexiune de date.
Bucurestiul e prea mare, trebuie zoom si incarcat in cache pe bucati.
Poate e util pentru vacante: ca sa incarci harti in cache-ul Google Maps, scrie OK maps in campul de cautare, apoi apesi pe Search. Harta curenta va fi disponibila, fara sa mai ai nevoie de conexiune de date.
Bucurestiul e prea mare, trebuie zoom si incarcat in cache pe bucati.
Ce nu stiu, e cum se sterge cache-ul.
In setari ceva privacy delete data dar sterge toate hartile salvate.