Ma bate gandul sa fac cadou cuiva un Iphone, dar nu stiu ce sa aleg intre 4 sau 4S.
Diferenta de pret intre ele e de aproximativ 150E.
Intreb pe posesorii care au avut 4 si au trecut la 4S, merita diferenta de pret? Eu daca ma uit pe specificatii, mi se par aproximativ la fel. Persoana pt care vreau sa il cumpar nu e nustiuce impatimit al gadgeturilor incat sa conteze un procesor putin mai rapid. Stiu ca diferente ar fi la camera foto si la procesor. De asemenea 4 nu are SIRI, dar nici nu-mi trebuie.
Are vre-un alt avantaj major, care mie imi scapa, acest 4S?
Mersi.
[ Modificat: 13 Decembrie 2012 02:12 PM de Administrator ]
Depinde cat te joci cu el, nici al meu nu are probleme inca. Ma mir ca Apple nu testeaza butoanele cu ceva mecanizat cum fac cei din ikea la usi de exemplu.
Asta cu butonul de home nu e o problema, il voi lua cu garantie.
Si eu cam inclin spre 4. Cea mai mare intrebare e cu antena, am citit ca 4S are antena sectionata in 4, pe cand I4 o are sectionata doar in 3. E in vre-un fel mai slab semnalul la I4? Ca pana la urma asta conteaza cel mai mult, sa poti folosi telefonul ca telefon
Dupa 2 ani cu iphone 4, pot confirma ca probleme la semnal exista, mai ales in zonele cu semnal nu foarte bun. De cand am trecut la 4S, in acelasi loc (apartament in bloc de beton unde toate telefoanele au probleme cu semnalul) nu mai am nicio problema. Chiar daca mi-era greu si refuzam sa recunosc, iphone 4 chiar are o problema cu semnalul, mai ales daca nu se foloseste un bumper/hardcase care sa acopere rama metalica.
Eu recomand 4S, poate deveni foarte stresanta treaba cu picatul apelurilor…
Mi-a mai scazut entuziasmul pentru I4. Parca parca merita cei 150E in plus pt un 4S. Daca imi mai scade putin entuziasmul mai bine astept craciunul viitor, o sa fie si mai ieftin 4S-ul.
Mult le-a trebui la astia de la Apple sa scoata un Iphone fara probleme. Am de un an un 4S si pot spune ca e singurul care nu prea face figuri, decat daca il scot din buzunar la -10 grade.
La inceput am avut un Iphone 3G, avea mari probleme cu GPS-ul, cateodata stateam 20 de minute si nu avea semnal. Il foloseam pt masina si uneori trebuia sa parchez undeva si sa restartez telefonul in draci pana prindea sateliti. Plasticul de pe spate era foarte foarte sensibil si imediat se umplea de zgarieturi.
Apoi am avut un 3GS, asta era si mai dezastruos, semnalul era foarte prost, nici la marginea orasului nu vorbeam calumea, pe drumuri ce sa mai zic, non stop scria “no signal”. Apoi avea momente cand se incalzea si se descarca bateria in cateva ore. Mi l-au schimbat in garantie dar si cel nou pe care l-am primit avea probleme cu semnalul. Pur si simplu cred ca 3GS-ul are o antena mult mai slaba decat orice stift de telefon de 10E.