Sa-l cumperi nou nu se mai merita,e prea mare pretul pt un produs din 2010. Se merita sa-l cumperi SH daca esti pasionat de iPhone ca si mine si nu ai situatia financiara pt un iPhone 4S sau 5… mai ales noi Tot timpul am fost in urma cu generatiile la iPhone. 2G cand lumea avea deja 3GS, 3G cand lumea avea deja 4, samd. Momentan am iPhone 4 16 GB black cumparat SH. Telefonu arata cam 9.5\10 si merge super. Trecand de la 3G\3GS la iPhone 4… se simte diferenta
Am vazut ca un I4 nou e cam 1300 de lei, iar un I4S e 2000 de lei. E destul de semnificativa diferenta.
Nu din magazin, ci de la baietasii care le vand sigilate si cu garantie, blocate intr-o retea.
Mda. Eu am cautat in ultimele 2 luni ca nebunu iPhone 4 pe net. Vroiam sa fie ori codat orange, ori neverlock. Cel mai ieftin gasit era la aprox 1000 lei din alt oras. Vroiam cu predare personala. Am cautat pe site-uri de specialitate,forumuri, n-am gasit mare lucru. Sub 1000 lei am gasit doar decodat Gevey. Dupaia mi-am luat o teapa de la “baietasi” cu un iPhone adus de dincolo care era pe blacklist si am ramas cu el in dulap. Apoi am gasit un iPhone codat pe o retea de afara la 1000 lei, aproape impecabil la care decodarea prin IMEI a fost 250 lei. Probabil am eu ghinion si tot pe alea scumpe le gasesc, dar eu n-am vazut i4 sub 1000 lei, doar decodat Gevey.
Mda. Eu am cautat in ultimele 2 luni ca nebunu iPhone 4 pe net. Vroiam sa fie ori codat orange, ori neverlock. Cel mai ieftin gasit era la aprox 1000 lei din alt oras. Vroiam cu predare personala. Am cautat pe site-uri de specialitate,forumuri, n-am gasit mare lucru. Sub 1000 lei am gasit doar decodat Gevey. Dupaia mi-am luat o teapa de la “baietasi” cu un iPhone adus de dincolo care era pe blacklist si am ramas cu el in dulap. Apoi am gasit un iPhone codat pe o retea de afara la 1000 lei, aproape impecabil la care decodarea prin IMEI a fost 250 lei. Probabil am eu ghinion si tot pe alea scumpe le gasesc, dar eu n-am vazut i4 sub 1000 lei, doar decodat Gevey.
Hehe,i4 se vinde ca painea calda sub 1000 acuma. Codat pe orange sau vodafone eventual cosmote.
Imi cumparasem un iPhone 4S alb - 64GB. Era superb si reprezenta trecerea naturala de la 4 la 4S. Se intampla acum vreun an si jumatate.
Le-am supus la teste comparative, proba de foc fiind calitatea redarii audio pe iesirea de casti. Rezultatul a fost dureros. 4S avea sunetul prost, murdar, frecventele inalte neclare, stereofonie diminuata… Acelasi mp3 sau wav ascultat pe iPhone 4 suna mult mai aerisit, instrumentele se disting clar, inchizi ochii si parca esti in fata scenei.
Din pacate si iPhone 5 tot aiurea suna. Pe langa semnalul audio de slaba calitate, castile noi accentueaza basii si inaltele, estompeaza mediile.
In concluzie am ramas cu iPhone 4 si sunt foarte multumit. Ma gandesc sa-i iau haine noi si sa-l fac alb.