voll - 15 Ianuarie 2007 07:13 AM
n-ai muşcat încă mărul, ai luat doar din coajă şi ţi-a rămas coaja în lobii frontali… n-a ajuns juice-ul până la creierul mic.
Daca asta inseamna a continua sa gandesc critic si obiectiv, atunci sa-mi ramana in lobii frontali! Deci, ceea ce eu nu am devenit este un fanboy. Si nu o spun la maniera “eu spre deosebire de voi”, deci relax.Ca ziceai de reality distortion, am apucat in sfarsit sa ma uit la tot keynote-ul de la cap la coada si la sfarsit stii ce ma gandeam?
Who the fuck is CISCO?
E de rau nene. Daca Jobs si al lui scut mai ceva ca in Star Trek erau chiar asa irelevante atunci am fi observat o diferenta foarte mica cu sau fara el la carma. Deci baiatul asta pe langa faptul ca e un manager fara egal e si o persoana care vinde nu numai un produs, ci o imagine. Deci nu ma intelege gresit, am muscat din mar bine de tot. Imi place linia de dizain si software Apple cat sa am un Mac si sa vreau un laptop [isi va lua sotia curand]. Destul cat, desi sunt alte mp3 playere clase peste, sa am iPoduri si sa nu le dau pe nimic in lume. La dracu ca pana si tastatura Apple aia alba are un cu totul alt look si mai ales feel fata de restul. Adicatele se vede ce e Apple si ce e restul.
Dar am mai zis. Pe mine acel reality distortion field nu ma farmeca la infinit. Mai devreme sau mai tarziu vad si realitatea. Si ma repet, nu sunt genul de om care adopta ideile altora ca o maimuta si nu gandeste pentru el insusi. De definitia reality distortion am dat ani mai tarziu la maniera “uite bai ca unii au si definit/numit ceea ce stiam deja”.
Sunt critic tocmai pentru ca eu am impresia ca Apple in ultimii ani a inceput sa faca niste miscari la care m-as fi asteptat din partea altora precum Microsoft. Sau poate ca eu aveam inca in mintea mea o parere inocenta vis-a-vis de Mar. Sa stii de la mine ca lemingsii si zealotii Apple sunt de n-spe ori mai rai decat ailalti.
Stii experimentul cu cele 5 maimute?
Cica 5 maimute au fost bagate intr-o cusca. In cusca a fost pusa o scarita care ducea la o banana care atarna de undeva de sus. Daca o maimuta atingea scara sa se duca dupa banana, celelalte 4 maimute erau stropite cu apa. Dupa cateva tentative esuate de a lua banana, cele 4 maimute victimizate au ajuns sa impiedice pe a 5-a de la a se mai urca pe scari [constructie gramaticala corecta?].
Se elimina din joc apa si se inlocuieste una din cele 5 maimute cu una noua care nu are habar ce s-a intamplat pana acum. Cand aceasta incearca sa se apropie de scara pentru a se duce la banana, celelalte 4 sar calare pe ea. Intr-un final si aceasta noua sosita va invata ca nu are voie sa se apropie de scara pentru a se intinde la banana.
Procesul se repeta de alte 4 ori pana cand toate cele 5 maimute care stiau de trucul cu apa au fost inlocuite. Niciuna nu va indrazni sa se apropie de scara, desi apa nu mai exista.
De ce? Deoarece asa stau lucrurile in aceasta cusca, bai baiatule!
A da, ca tot ziceai de breakthrough. Breakthrough o sa-l consider momentul in care ma acomodez mai bine cu userii acestui forum. Ca orice comunitate noua de care dai, la inceput esti pe teren nesigur si uneori cu garda prea sus decat e cazul. By the way, din articolul mentionat de tine eu si tu cred ca am vazut niste chestii cu totul diferite, chit ca ne-am holbat la acelasi text.