altero, ai pus punctul pe i, un lucru care p0110 l-a ratat in totalitate. Acea reclama este aplicabila pentru anul in care a fost lansata si pentru modul la care stateau lucrurile. Macul e clar o alegere mai proasta intrucat ai de-a face cu vendor lock-in. Daca vrei libertate pui mana si-ti construiesti un sistem cu manutele tale de la zero si bagi ce vrei tu in el. Repet, daca vrei. La Mac avem de-a face cu vendor lock-in, compatibilitate selectiva, etc care este atat un dezavantaj cat [cu siguranta] si un avantaj. Cat despre hardware nu vei reusi niciodata sa-mi demonstrezi ca varful desktop-urilor si laptopurilor din punct de vedere hardware bate un PC, nu atata timp cat avem nume precum Enermax, Asus, DFI, EpoX, you name it. Nu vei reusi cu atat mai mult cu cat in ultimul timp Apple a avut probleme la capitolul asta si nu numai din vina altora [Sony exploding batteries]. Sunt prea multi fabricanti brici de enumerat. Nu ma intelege gresit, nu spun ca dpdv hardware macul e codas, dar nu e nici tocmai the cream of the entire crop. Cum zicea si Tudor, omu’ nu-l ia neaparat ca e ultimul racnet in tehnologie [it’s not], ci pentru pachetul software.
Deci reclama, dupa cum spuneam ... de fapt spuneam gresit! Acea duduie nu trebuia sa poarte un pinguin, ci dracusorul ala rosu, asa ca ironie.
p0110, dupa cum am spus, nu am nimic cu tine, in fond suntem chiar compatrioti, nu trebuie sa te simti acum atacat si sa ma fugaresti pe toate topicurile ca o sa incep sa ma simt important. Daca reusesti sa alcatuiesti reply-uri de mai mult de doua propozitii si bine argumentate ar fi de minune, ca sa putem dezbate civilizat si obiectiv.
For example, other forums don’t seem to think I’m just a smartass ...
Let’s start over, ce zici?
I come in peace™