Grafică casetă luminoasă notariat
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Roman
Macuser din: 17.05.12

Am căutat pe net dar n-am găsit nicăieri și aici cred că e locul cel mai bun unde pot întreba: știți careva ce dimensiuni și ce font-uri se folosesc la casetele luminoase pentru notarii publici? Are cineva sigla notarilor publici în format vectorial (de preferință .ai)?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dacă nu-ți furnizeză un notar datele respective, poți încerca aici

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Notarul mi-a dat doar niște scanări și dimensiunile, dar nu știu fonturile și n-am sigla.
@dacuBurebista: Nu mă aștept să-mi furnizeze detaliile firma de producție publicitară din link-ul dat de tine.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: tulcea
Macuser din: 24.09.09

daca nu exista o lege care sa reglementeze treaba asta cu grafica casetei , iti recomandcred sa o faci cum vrei tu. personal cred ca ai o marja mare de “miscare, poti sa o faci la ce dimnesiuni vrei si sa stai in raza fonturilor “default” de pe win., arial sau times. cei mai multi folosesc steagul romaniei si sigla notarilor pe casete.

Semnătură 

mac mini cu I mare
mac bookpro 15”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Există o anexă la legea 36 din nu știu ce an care reglementează toate detaliile legate de publicitatea notarilor, printre care și partea legată de casete luminoase.
Am reușit să fac rost de siglă și de dimensiuni, mai trebuie să mă lămuresc cu fonturile.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile
cere sigla de la notar, e mai bine să fii sigur că ai varianta corectă...
el și-a mai făcut până acum (sau trebuie să-și facă) ștampilă, timbru sec, cărți de vizită, etc
fontul folosit de instituțiile statului este, de obicei, Helvetica

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: tulcea
Macuser din: 24.09.09
Gabriel Baciu - 15 Decembrie 2012 07:03 PM

Notarul mi-a dat doar niște scanări și dimensiunile, dar nu știu fonturile și n-am sigla.
@dacuBurebista: Nu mă aștept să-mi furnizeze detaliile firma de producție publicitară din link-ul dat de tine.

sigla notarilor e cea din poza linkului. trebuie sa ne spui cum ai de gand sa faci fata casetei, cu autocolant taiat sau printat. daca e print, dai un search pe goagle si gasesti sigla notarului. dace e vector, trebuie sa iei fotografia si sa prelucrezi cu vectormagic, ca sa ramana vector.

Semnătură 

mac mini cu I mare
mac bookpro 15”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Se va folosi autocolant tăiat la cutter-plotter. Am făcut rost de sigla vectorizată îmi mai trebuie să știu ce font se folosește, așa că dacă îl recunoaște cineva în imaginea atașată îl rog să nu fie timid. smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.03.08
Gabriel Baciu - 15 Decembrie 2012 07:54 PM

Se va folosi autocolant tăiat la cutter-plotter. Am făcut rost de sigla vectorizată îmi mai trebuie să știu ce font se folosește, așa că dacă îl recunoaște cineva în imaginea atașată îl rog să nu fie timid. smile

incearca linkul asta: http://www.myfonts.com/WhatTheFont/ , uplodezi imaginea si site-ul iti va spune ce font e. Dar imaginea trebuie sa fie lizibila ca sa poata fi recunoscut fontul.

Semnătură 

iMac 21.5’

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.03.07
porter - 16 Decembrie 2012 09:33 AM

incearca linkul asta: http://www.myfonts.com/WhatTheFont/ , uplodezi imaginea si site-ul iti va spune ce font e. Dar imaginea trebuie sa fie lizibila ca sa poata fi recunoscut fontul.

Nu merge, nu site fontul. Ai incercat?

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
justme - 16 Decembrie 2012 10:45 AM
porter - 16 Decembrie 2012 09:33 AM

Nu merge, nu site fontul. Ai incercat?

La mine a mers. Park Avenue e fontul.

Semnătură 

iMac 21.5’

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Bravos, eu am incercat aseara si nu l-a recunoscut.. e drept am dat cautare dupa “Birou Notarial”.  E de retinut tehnica de a da cautare doar dupa doua trei litere.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

hm.. am incercat de vreo trei ori cu diferite caractere in special alea mari (B si N) si nu l-a recunoscut. Am zis sa incerc exact ca in poza trimisa de tine si surpriza, l-a recunoscut. Acum nu mai inteleg nimic, care e tehnica? De ce ai ales caracterele alea si nu altele?
p.s daca se considera deturnarea topicului imi cer scuze si deschid alt topic cu what the font tehnici, dar am ramas perplex si vreau sa stiu daca e vreo tehinca sau a fost pur si simplu noroc?

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
justme - 16 Decembrie 2012 12:24 PM

hm.. am incercat de vreo trei ori cu diferite caractere in special alea mari (B si N) si nu l-a recunoscut. Am zis sa incerc exact ca in poza trimisa de tine si surpriza, l-a recunoscut. Acum nu mai inteleg nimic, care e tehnica? De ce ai ales caracterele alea si nu altele?
p.s daca se considera deturnarea topicului imi cer scuze si deschid alt topic cu what the font tehnici, dar am ramas perplex si vreau sa stiu daca e vreo tehinca sau a fost pur si simplu noroc?

Nu am facut nimic special, am uploadat imaginea si literele alea le-a recunoscut site-ul automat. Mai poti incerca, atunci cand mai ai nevoie sa vezi ce font este folosit, sa il corectezi tu, uneori e nevoie, daca imaginea nu e destul de clara se poate sa “iti vada” alta litera decat e in imagine sau deloc si atunci sa pui litera corecta (ai atasata o imagine ca exemplu).

Semnătură 

iMac 21.5’