1 din 2
1
baterie externa
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 05.03.08

Salut,

Se stie ca smart-phonurile sunt in general slabe la baterie . Il incarci dimineata, si te trezesti pe la 4-5 ca esti pe 10%, asta la un folosit mediu de internet , apel prin viber..etc .

Ma gandeam sa-mi cumpar o baterie externa , una buna . si nu am idee ce produse de calitate gasim la noi pe piata . Va rog sa sugerati ce folositi .

multumesc

PS: ar fi bine sa fie compatibila cu Iphone 5

Semnătură 

Mac Book Air 13’  june, 2011
iphone 5 16gb neverlocked
Ipad mini white 16gb Wifi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Vezi dacă nu au la Portocala!
Eu mi-am luat de acolo pe puncte un acumulator, care ii mai da 35% la telefon, iar el încărcat tine aproximativ. 30 de zile.
Poate a apărut deja si pentr 5

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Salut, eu folosesc mophie juice pack powerstation® 4000 mAh ( pentru cazurile de urgenta nu de zi cu zi pentru ca eu cu 4S si soata cu 5 avem seara undeva la 20-30% baterie ). Incarca iPhone 4S/5 si iPad 3 fara probleme. Acumulatorul full incarca 4S-ul de ~ 2 ori, la iPad si iPhone 5 l-am folosit doar pentru test sa vad daca poate sa le incarce.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 05.03.08
arturescu - 18 Decembrie 2012 08:55 PM

Salut, eu folosesc mophie juice pack powerstation® 4000 mAh ( pentru cazurile de urgenta nu de zi cu zi pentru ca eu cu 4S si soata cu 5 avem seara undeva la 20-30% baterie ). Incarca iPhone 4S/5 si iPad 3 fara probleme. Acumulatorul full incarca 4S-ul de ~ 2 ori, la iPad si iPhone 5 l-am folosit doar pentru test sa vad daca poate sa le incarce.

Am auzit ca e bun brandul.  De unde ai cumparat o, te rog?

Semnătură 

Mac Book Air 13’  june, 2011
iphone 5 16gb neverlocked
Ipad mini white 16gb Wifi

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

A fost adusa din US de catre un prieten. Inainte ( acum ~2ani ) am avut o baterie de la Hama care se înfigea direct in telefon, dar nu incarca decat pana pe la 70% telefonul ( 3GS si 4 ), o singura data.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Poate nu inteleg eu, dar ce rost are o baterie externa (de care tre sa ai grija sa o incarci si sa o cari dupa tine), cand un adaptor de priza e atat de mic. In special pt iPhone 5. Iar prize se gasesc cam peste tot, chiar si in tren.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Eu cel mai des o folosesc in concedii in afara tarii ( navigare GPS, filmare, etc ... cand se ia la pas orasul ). Ultima data am utilizat-o weekend-ul trecut pentru un film de 2h la o zi de nastere.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08
altero - 19 Decembrie 2012 06:53 AM

Poate nu inteleg eu, dar ce rost are o baterie externa (de care tre sa ai grija sa o incarci si sa o cari dupa tine), cand un adaptor de priza e atat de mic. In special pt iPhone 5. Iar prize se gasesc cam peste tot, chiar si in tren.

Să zicem ca ești organizator de evenimente. Pleci cu iDeviceurile încărcate la maxim. Ai 500 de oameni de aranjat. De alergat de colo colo, de vorbit non stop la tel cu colaboratorii. După 5-6 ore de utilizare intensă cam te lăsa acumulatorii. Încă evenimentul nu e gata. Mai ai 1001 de probleme de rezolvat.
Ce faci.? Te plantezi lângă o priza, sau îți pui acumulatorul de back-up si alergi in continuare?

Acesta e un exemplu din viața reala, si sigur colegii de pe forum mai gasesc… situații reale in care ai nevoie de acumulator de back-up.

Prize in autocare nu găsești.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
interesantul - 20 Decembrie 2012 02:56 AM
altero - 19 Decembrie 2012 06:53 AM

Să zicem ca ești organizator de evenimente. Pleci cu iDeviceurile încărcate la maxim. Ai 500 de oameni de aranjat. De alergat de colo colo, de vorbit non stop la tel cu colaboratorii. După 5-6 ore de utilizare intensă cam te lăsa acumulatorii. Încă evenimentul nu e gata. Mai ai 1001 de probleme de rezolvat.
Ce faci.? Te plantezi lângă o priza, sau îți pui acumulatorul de back-up si alergi in continuare?

Acesta e un exemplu din viața reala, si sigur colegii de pe forum mai gasesc… situații reale in care ai nevoie de acumulator de back-up.

Poate daca ai o moara pe geam..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

De asta ce ziceti ?

http://www.yugster.com/deals/44024-unu-iphone-4-4s-1700mah-battery-pack-case#

Nu e nici prea scumpa

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Capacitatea acumulatorului cred ca este suficienta doar pentru o singura reincarcare. Iese cam mare telefonul smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09
interesantul - 20 Decembrie 2012 02:56 AM

La nevoi pro sunt și soluții pro. Asta de exemplu îmi pare o soluție de foarte bun simț pentru cazul menționat.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05
arturescu - 20 Decembrie 2012 08:58 PM

Capacitatea acumulatorului cred ca este suficienta doar pentru o singura reincarcare. Iese cam mare telefonul smile

Asta cam asa e..il face destul de mare si gros.
Pe de alta parte eu am vazut in AppleStore la Muchen aceeasi husa/baterie cu 50E..
Oricum ar fi, nu se poate sa le ai pe toare :p

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

mai bine îți iei un Sonim XP3.2 și nu mai ai nevoie de baterie suplimentară
smile

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11
dacuBurebista - 21 Decembrie 2012 12:26 PM

mai bine îți iei un Sonim XP3.2 și nu mai ai nevoie de baterie suplimentară
smile

sau nokia 3310 cu 10 lei si poti vorbi la telefon si stai pe iphone.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09

Si pe mine ma streseaza bateria… mai ales cand am drumuri de facut si nu am nicio priza la indemana… si e destul de frustrant sa zici… ah stai ca nu deschid safari sau maps sa caut ceva ca se duce bateria vazand cu ochii…
Am cumparat ieri chestia asta: http://swiss-charger.com/product_detail_ipower.html
Sa vedem daca si face ce zice… Am cautat in prima faza carcasa mophie dar la preturile afisate pe site-urile romanesti nu pot decat sa cred ca sunt fake-uri (cea mai scumpa era 199 de lei in conditiile in care modelul respectiv nu era mai jos de $100 pe site-urile de specialitate straine).

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

1 din 2
1