L-am luat eu. E misto, dar nu se compara cu Beatmaker de ex.
Instrumentele sunt multi sampled, ne editabile, si nici nu poti crea instrumentele tale. Dar overall e foarte polished, si poti exporta in Cubase pt desktop (daca folosesti).
Ca si recording studio e misto, pentru ca Mixerul e destul de featured. Daca ar integra si Audiobus (audiob.us) ar fi cam tare. Dar le-o iau inainte Beatmaker.
Daca nu stiti ce e Audiobus, e un app care face o cablare virtuala a aplicatiilor exact in genul Reason Rewire. Poti scoate sunet dintr-un synth, pe care-l treci printr-un guitar fx app, si apoi intr-un recording App. E belea worfkflow-ul. Dar iti trebuie ceva CPU. Pe iPad 4 merg 3-4 synth-uri… BRICI.
Eu folosesc Loopy HD. In care samplez tobe, synth-uri, etc… apoi export toata sesiunea in iTunes shared folder, si le pot baga lejer in Ableton live. Insa… de multe ori dau Publish to Soundcloud direct din app, si iata ce iese https://soundcloud.com/alexbuga/chillout-1
Mi-am vandut MPC-ul si synth-ul… si folosesc doar iPad-ul ca si “instrument”. Nu-mi pare rau deloc.