Steinberg Cubasis pe iPad
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.09.09

A apărut în cele din urmă o versiune de Cubase pentru iPad.
Se pare că are 70 de instrumente virtuale şi alte cele, destul de tentante. Da… şi preţul e pe măsură!
https://itunes.apple.com/gb/app/cubasis/id583976519?mt=8
A testat-o cineva?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

L-am luat eu. E misto, dar nu se compara cu Beatmaker de ex.
Instrumentele sunt multi sampled, ne editabile, si nici nu poti crea instrumentele tale. Dar overall e foarte polished, si poti exporta in Cubase pt desktop (daca folosesti).
Ca si recording studio e misto, pentru ca Mixerul e destul de featured. Daca ar integra si Audiobus (audiob.us) ar fi cam tare. Dar le-o iau inainte Beatmaker.

Daca nu stiti ce e Audiobus, e un app care face o cablare virtuala a aplicatiilor exact in genul Reason Rewire. Poti scoate sunet dintr-un synth, pe care-l treci printr-un guitar fx app, si apoi intr-un recording App. E belea worfkflow-ul. Dar iti trebuie ceva CPU. Pe iPad 4 merg 3-4 synth-uri… BRICI.

Eu folosesc Loopy HD. In care samplez tobe, synth-uri, etc… apoi export toata sesiunea in iTunes shared folder, si le pot baga lejer in Ableton live. Insa… de multe ori dau Publish to Soundcloud direct din app, si iata ce iese https://soundcloud.com/alexbuga/chillout-1

Mi-am vandut MPC-ul si synth-ul… si folosesc doar iPad-ul ca si “instrument”. Nu-mi pare rau deloc.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Mulţumesc de răspuns. Şi sună bine ce aud. Deşi mi se pare destul de simplu de obţinut acelaşi rezultat în Reason - mult mai ieftin…
Da, lucrez în Cubase pentru desktop atât pe PC cât şi pe MacbookPro. Deci mi-ar prinde bine. Mă interesează mai puţin sunetele şi editarea lor (mai am un QY100) dar vreau să pot trage lejer audio când e nevoie, chiar prin mic-ul încorporat, apoi să transfer pentru editare mai importantă pe alt computer. Ceea ce pot face deocamdată foarte bine şi în GarageBand, aş prefera însă un workflow mai lejer, dacă se poate. Fiind acelaşi producător, sper să fie valabil acest deziderat.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

OK, l-am luat şi, da, are lucruri foarte bune în el. Cât şi unele care cam lipsesc (MIDI import?). Rămân la părerea că preţul este exagerat, totuşi…