Am un Powerbook G4 cu 1,5Ghz si 2GB ram. Ce jocuri imi recomandati pentru el ? ( in afara de rpg/strategie ). Stie cineva care dintre cele indie merge pe el ? Am incercat de exemplu “And yet it moves” si merge. Machinarium este in flash, merge dar sacadeaza, exista vreo smecherie sa mearga mai bine ? Ceva jocuri adventure exista pentru ppc ?
Putine jocuri in lista, de exemplu Call of duty 2 nu este in lista dar totusi l-am incercat si merge.
Is putine fiindca pe vremea aia nu se “purtau” jocurile ca pe PC, din motivele evidente (DirectX vs. Open GL si $$ pentru programarea in ambele API-uri).
Pe generatia aia, erau la moda tampeniile de tip Puzzle, Mystery, etc.
Deci inafara de lista enumerata mai devreme de Dacu’ , nu prea mai “este” jocuri pentru presse-papier-ul ala.
Putine jocuri in lista, de exemplu Call of duty 2 nu este in lista dar totusi l-am incercat si merge.
Is putine fiindca pe vremea aia nu se “purtau” jocurile ca pe PC, din motivele evidente (DirectX vs. Open GL si $$ pentru programarea in ambele API-uri).
Pe generatia aia, erau la moda tampeniile de tip Puzzle, Mystery, etc.
Deci inafara de lista enumerata mai devreme de Dacu’ , nu prea mai “este” jocuri pentru presse-papier-ul ala.
Spor si bafta cu vintage gaming-ul!
Vintage este un Macbook 2006-2007, un Powerbook G4 este Obsolete
Mai sunt si Nascar Racing 2003, Battlefield 1942, Think Tanks, The sims 2, SimCity4, Nanosaur 2
De strategie ce-i drept sunt mai multe unele care nici nu se afla in lista, Imperial Glory, Age of Mythology (mult peste AoE2 la grafica), Homeworld 2, Civ4
Ah si mai este Marble Blast Gold care a venit direct instalat pe Mac, impreuna cu Nanosaur 2.
mai sunt Tennis Elbow, Tenis Titans ... Daca stau mult sa ma gandesc mai fac o lista cat aia cu toate jocurile care le-am incercat pe mac acum cativa ani
Se comporta foarte bine si sunt testate de mine pe configuratie chiar mai slaba nitel decat a ta, Halo, UT2004. Sunt tone de joace pe care le am la colectie si le-am facut pe vremea cand aveam un eMac la 1,42 GHz. Cauta jocurile din perioada cand a fost facut aparatul, si vezi care din ele au varianta de mac. Daca nu, poate iti fac o lista cu joacele din colectia mea, dar asta dupa sarbatori cand revin acasa.
Da mersi chiar mi-ar place o lista. Am bagat si eu UT2004 incredibil cat de bine se misca. Uite ca aparatul nu e chiar de aruncat la gunoi cum zic unii. Chiar sunt multumit de el.
Da mersi chiar mi-ar place o lista. Am bagat si eu UT2004 incredibil cat de bine se misca. Uite ca aparatul nu e chiar de aruncat la gunoi cum zic unii. Chiar sunt multumit de el.
si eu am un g4 de 17 ” si sunt multumit de el pana cand ajung pe youtube si nu imi ruleaza filmuletele sau incepe sa “sakadeze” pe facebook din cauza aplicatiei Flash player. ZERO UPDATE flashplayer pt ppc! Am jucat max payne 1 pe el si a mers frumos! Stima