Jocuri pentru Powerbook G4
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.11.12

Am un Powerbook G4 cu 1,5Ghz si 2GB ram. Ce jocuri imi recomandati pentru el ? ( in afara de rpg/strategie ). Stie cineva care dintre cele indie merge pe el ? Am incercat de exemplu “And yet it moves” si merge. Machinarium este in flash, merge dar sacadeaza, exista vreo smecherie sa mearga mai bine ? Ceva jocuri adventure exista pentru ppc ?

Semnătură 

Macbook Pro, 2.4GHZ, 4GBram

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ia inspiră-te de aici

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Putine jocuri in lista, de exemplu Call of duty 2 nu este in lista dar totusi l-am incercat si merge.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
caguars - 21 Decembrie 2012 07:36 PM

Putine jocuri in lista, de exemplu Call of duty 2 nu este in lista dar totusi l-am incercat si merge.

Is putine fiindca pe vremea aia nu se “purtau” jocurile ca pe PC, din motivele evidente (DirectX vs. Open GL si $$ pentru programarea in ambele API-uri).
Pe generatia aia, erau la moda tampeniile de tip Puzzle, Mystery, etc.

Deci inafara de lista enumerata mai devreme de Dacu’ , nu prea mai “este” jocuri pentru presse-papier-ul ala.

Spor si bafta cu vintage gaming-ul!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
Aetherius - 22 Decembrie 2012 06:33 PM
caguars - 21 Decembrie 2012 07:36 PM

Is putine fiindca pe vremea aia nu se “purtau” jocurile ca pe PC, din motivele evidente (DirectX vs. Open GL si $$ pentru programarea in ambele API-uri).
Pe generatia aia, erau la moda tampeniile de tip Puzzle, Mystery, etc.

Deci inafara de lista enumerata mai devreme de Dacu’ , nu prea mai “este” jocuri pentru presse-papier-ul ala.

Spor si bafta cu vintage gaming-ul!

Vintage este un Macbook 2006-2007, un Powerbook G4 este Obsolete smile

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

Mai sunt si Nascar Racing 2003, Battlefield 1942, Think Tanks,  The sims 2, SimCity4, Nanosaur 2
De strategie ce-i drept sunt mai multe unele care nici nu se afla in lista, Imperial Glory, Age of Mythology (mult peste AoE2 la grafica), Homeworld 2, Civ4

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

Ah si mai este Marble Blast Gold care a venit direct instalat pe Mac, impreuna cu Nanosaur 2.
mai sunt Tennis Elbow, Tenis Titans ... Daca stau mult sa ma gandesc mai fac o lista cat aia cu toate jocurile care le-am incercat pe mac acum cativa ani raspberry

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Daca un Macbook relativ nou din 2007 este vintage, atunci un HC 91 sau un C64 ce sunt ? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Istorie.

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

Preistorie.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Am rezolvat cu Machinarium acuma se misca bine smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Se comporta foarte bine si sunt testate de mine pe configuratie chiar mai slaba nitel decat a ta, Halo, UT2004. Sunt tone de joace pe care le am la colectie si le-am facut pe vremea cand aveam un eMac la 1,42 GHz. Cauta jocurile din perioada cand a fost facut aparatul, si vezi care din ele au varianta de mac. Daca nu, poate iti fac o lista cu joacele din colectia mea, dar asta dupa sarbatori cand revin acasa.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

Da mersi chiar mi-ar place o lista. smile  Am bagat si eu UT2004 incredibil cat de bine se misca. Uite ca aparatul nu e chiar de aruncat la gunoi cum zic unii. Chiar sunt multumit de el.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08
caguars - 24 Decembrie 2012 11:36 PM

Da mersi chiar mi-ar place o lista. smile  Am bagat si eu UT2004 incredibil cat de bine se misca. Uite ca aparatul nu e chiar de aruncat la gunoi cum zic unii. Chiar sunt multumit de el.

si eu am un g4 de 17 ” si sunt multumit de el pana cand ajung pe youtube si nu imi ruleaza filmuletele sau incepe sa “sakadeze” pe facebook din cauza aplicatiei Flash player. ZERO UPDATE flashplayer pt ppc! Am jucat max payne 1 pe el si a mers frumos! Stima