2 din 2
2
Dezarhivator pentru *.z01
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
altero - 16 Ianuarie 2007 01:55 PM

...

Ce naiba, e format proprietar Power Archiver?

asa se pare / si destul de multa lume il pomeneste - nu de bine
incearca la omul asta daca mai ai nevoie, zice ca are solutia

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nevoie nu mai am, ca am rezolvat-o pe Windows. Dar ma râcâie, asa ca i-am scris omului, sa vedem ce solutie are (prin emulare, zice).

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 18 Ianuarie 2007 11:42 AM

Nevoie nu mai am, ca am rezolvat-o pe Windows. Dar ma râcâie, asa ca i-am scris omului, sa vedem ce solutie are (prin emulare, zice).

Din cîte țin eu minte, arhive zip hăcuite în bucăți de 1.3 mb ca să încapă pe dischete (de tip nume.zip, nume.z01, nume.z02…) făceam/desfăceam, pe vremurile „clasice”, cu StuffIt (ăla vechi, din mac os 7-9). Înseamnă că versiunea mai nouă nu mai știe asta.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Cattus Thraex - 18 Ianuarie 2007 05:35 PM
altero - 18 Ianuarie 2007 11:42 AM

Din cîte țin eu minte, arhive zip hăcuite în bucăți de 1.3 mb ca să încapă pe dischete (de tip nume.zip, nume.z01, nume.z02…) făceam/desfăceam, pe vremurile „clasice”, cu StuffIt (ăla vechi, din mac os 7-9). Înseamnă că versiunea mai nouă nu mai știe asta.

Stie, da’ nu e zip, nici rar.

2 din 2
2