La revedere Hack***us
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

După App*****r s-a închis și Hack***us.
http://appleinsider.com/articles/12/12/31/service-for-pirating-ios-apps-abruptly-closes-cites-stagnant-community

Aici pe forum firește că toată lumea are toate aplicațiile achiziționate legal (conform punctului 7 din regulament) dar totuși se pune întrebarea:
- chiar nu mai folosea aproape nimeni serviciul respectiv (după cum zice nota de adio) sau le-a venit Apple de hac(k) ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11
psergiu - 31 Decembrie 2012 05:32 PM

Aici pe forum firește că toată lumea are toate aplicațiile achiziționate legal (conform punctului 7
- chiar nu mai folosea aproape nimeni serviciul respectiv (după cum zice nota de adio) sau le-a venit Apple de hac(k) ?

Ce gluma buna smile

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: France
Macuser din: 31.08.11

Eu nu il foloseam.

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

I came here to say that.

Dar citeste bine goodbye note-ul: s-a inchis din cauza ca forumurile lor erau moarte, si erau greu de moderat. De bine de rau, sunt absolut convins ca 98% din membrii forumului ce au JB au luat cel putin odata ceva de acolo. N-are rost sa fim ipocriti. Si sincer imi pare rau, era o alternativa: nu de putine ori am aratat cuiva ca si pe iOS poti lua aplicatii “neplatite”, nu doar pe droid.

Eh, RIP (pentru cat o sa fie mort, ca nu va fi mult).

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Site-ul s-a inchis. JB si insta***s sa pui orice aplicatie e inca up. Daca cineva isi ia aplicatia de oriunde, nu s-a schimbat nimic.
As vrea sa mai pot sa-l fi folosit, dar no JB pe i5. E pacat ca nu poti sa mai incerci aplicatii. Acum cumpar mai putine apps decat atunci cand aveam JB…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Este deja alternativă pentru doritori.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Cine e ipocrit ? Eu nu ma simt, dar am dreptul sa ii consider idioti pe cei care se incurca in felul asta cu telefoanele/tabletele/calculatoarele lor. Ii exclud doar pe cei care nu au date personale pe aceste deviceuri si le folosesc doar pentru ,,dick around,, Am fost si eu unul dintre ei in urma cu vreo 15 ani. Pentru cei care chiar folosesc deviceurile astea pentru chestii serioase, cred ca si-o cauta cu lumanarea, eu n-as risca.