2 din 2
2
Subtitrare hardcoded
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bre vecine, ma tot uit de atunci prin Macul meu, dar nu-mi dau seama unde naiba se pastreaza baza aia de date.
Hai sa facem o chestie: iti trimit Jubler-ul plus toate fisierele lui aferente si vezi daca se intampla ce trebuie (pe PM, maine).

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

ok. eu am instalat jubler… dar ma uit in dunga cred.. .ca nu vad unde se schimba encodingul smile)

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member

gata, chiar cand salvezi schimba encodingul smile

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da-mi pe PM o adresa de email, ca are 4,8 mega.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am rezolvat-o cu GabrieL, si-a pus Jubler-ul meu si i-a mers totul uns.
Oi face eu un tutorial, dar oare nu se supara mama lu’ Jubler daca dau lumii Jublerul meu?

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

Uite aici un mic tutorial:

Deschizi Jubler, deschizi o subtitrare cu cocomarle in ea, click pe oricare din liniile cu text, dar in afara textului, spre partea dreapta. Dupa care, Command+A ca sa selectezi toata subtitrarea (nu doar textul din linia pe care ai facut click). Apoi, Command+G (sau Edit > Replace - Regular Expression). Iti apare fereastra de mai jos (Jubler1).

Acum trebuie sa construiesti lista de caractere care sa fie inlocuite. Copiezi cate un caracter de inlocuit (sau doua, depinde), apesi pe Edit din ilustratia atasata (Jubler2) si pui caracterul (caracterele) copiata intr-o noua linie, in partea stanga, iar in partea dreapta scrie litera cu care trebuie sa fie inlocuit. Atasez aici lista mea (lista4Jubler).

Apesi pe OK si toate cocomarlele sunt inlocuite. Save As, SubRip si UTF-8 si gata.

Fișiere atașate
lista4Jubler.txt  (Dimensiune Fişier 1 - Downloads: 264)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

sa revin acum dupa 2 ani de folosinta:

Jubler este minunat! isi face treaba f f f bine.

Multumiri inca o data vecine!

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
altero - 20 Ianuarie 2013 08:05 PM

Uite aici un mic tutorial:

Deschizi Jubler, deschizi o subtitrare cu cocomarle in ea, click pe oricare din liniile cu text, dar in afara textului, spre partea dreapta. Dupa care, Command+A ca sa selectezi toata subtitrarea (nu doar textul din linia pe care ai facut click). Apoi, Command+G (sau Edit > Replace - Regular Expression). Iti apare fereastra de mai jos (Jubler1).

Acum trebuie sa construiesti lista de caractere care sa fie inlocuite. Copiezi cate un caracter de inlocuit (sau doua, depinde), apesi pe Edit din ilustratia atasata (Jubler2) si pui caracterul (caracterele) copiata intr-o noua linie, in partea stanga, iar in partea dreapta scrie litera cu care trebuie sa fie inlocuit. Atasez aici lista mea (lista4Jubler).

Apesi pe OK si toate cocomarlele sunt inlocuite. Save As, SubRip si UTF-8 si gata.

Saru’mana. Eu pana acum cand gaseam cotomarle, le inlocuiam cu litere fara diacritice, ochiul se obisnuieste si citeste mai repede asa decat cotomarlele.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator

Oho, feedback dupa doi ani: frumos, multumesc!

O mica corectura: nu mai e Command+G, ci Command+R (o sa corectez si in Ghid).

Si nu-ti mai sunt vecin, GabrieL smile.

2 din 2
2