Ce firma de webhosting sa aleg?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Doresc sa imi cumpar un domeniu .ro si webspace pentru site si email. Pe net am gasit multe firme de webhosting din Romania, insa cand am cautat dupa aceste firme pe forumuri, am vazut despre fiecare si chestii rele… Desigur, nu cred orice ce scrie pe net, insa cand mai multi utilizatori scriu chestii rele despre anumite firme, totusi te pui pe ganduri…

De ce as avea nevoie: un domeniu .ro + webhosting pentru site (>1 GB) + numar cat mai mare de conturi email de tipul @domeniulmeu.ro cu spatiu acceptabil pentru email (macar 10-15 adrese, spatiu pentru toate conturile de mail impreuna de la 2-3 GB in sus - spatiul pentru site si mail poate fi impreuna, asa mi-ar trebui vreo 6 GB spatiu) - totul la un pret acceptabil, deoarece este vorba de o pagina personala, nu ceva comercial. Ce firma mi-ati recomanda? Ce experiente pozitive / negative ati avut voi cu firmele de webhosting? Din ce am aflat pe net, multe firme de webhosting au un numar foarte redus de personal, ce insa nu este neaparat o un lucru negativ, dar in caz ca am o problema, nu vreau sa dureze o luna pana primesc un raspuns de la ei…

Multumesc anticipat pentru raspunsuri / recomandari.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pe prima pagină a forumului, cea de știri, ai un banner - TLH
ca membru al comunității macuser ai și o reducere la ei wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.11.11

webfaction.com nu e romaneasca dar e foarte tare, supportul se misca excelent, pretul este bun sincer, spatiu mai mult decat suficient, email-uri cate vrei…. banda la fel de suficienta

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

rohost.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Multumesc la toti pentru propuneri!

@dacuBurebista: Am si uitat de TLH. Cum se procedeaza pentru a primi reducere la ei? cheese

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.06.10

Eu folosesc de cativa ani serviciile Rohost si sunt extrem de multumit atat de calitatea tehnica a serviciului cat si de disponibilitatea si profesionalismul echipei. Recomand calduros.

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
belasajgo - 05 Ianuarie 2013 06:11 PM

Multumesc la toti pentru propuneri!

@dacuBurebista: Am si uitat de TLH. Cum se procedeaza pentru a primi reducere la ei? cheese

sună, vorbește cu ei, spune-le că ai cont pe macuser și nickname-ul de pe forum
wink