Doresc sa imi cumpar un domeniu .ro si webspace pentru site si email. Pe net am gasit multe firme de webhosting din Romania, insa cand am cautat dupa aceste firme pe forumuri, am vazut despre fiecare si chestii rele… Desigur, nu cred orice ce scrie pe net, insa cand mai multi utilizatori scriu chestii rele despre anumite firme, totusi te pui pe ganduri…
De ce as avea nevoie: un domeniu .ro + webhosting pentru site (>1 GB) + numar cat mai mare de conturi email de tipul @domeniulmeu.ro cu spatiu acceptabil pentru email (macar 10-15 adrese, spatiu pentru toate conturile de mail impreuna de la 2-3 GB in sus - spatiul pentru site si mail poate fi impreuna, asa mi-ar trebui vreo 6 GB spatiu) - totul la un pret acceptabil, deoarece este vorba de o pagina personala, nu ceva comercial. Ce firma mi-ati recomanda? Ce experiente pozitive / negative ati avut voi cu firmele de webhosting? Din ce am aflat pe net, multe firme de webhosting au un numar foarte redus de personal, ce insa nu este neaparat o un lucru negativ, dar in caz ca am o problema, nu vreau sa dureze o luna pana primesc un raspuns de la ei…
Multumesc anticipat pentru raspunsuri / recomandari.