Nu stiu ce e asa de “wow”... arata misto, dar au folosit clasele de la Apple pentru a construi interfata. Am mai vazut un soft care arata la fel cu taburile de la Word. Oricum..e bine ca s-au documentat si au facut ca la carte. Imi place. Acum ... asteptam beta-ul :D
Si Office 2004 arata binisor si e mai avansat decat echivalentul pe PC. Flacaii de la Mac Business Unit sunt cool.
Sunt cool cand “se inspira” din Pages.
e hai acum ca nu se inspira din pages… stiu ca esti super fan apple, dar totusi. pages e destul de naspa, incearca sa deschizi cu el un document de vreo 50 de pagini, si da scroll.. se comporta ca office pe un pentium II. si nici nu prea seamana cu office 2008.
ok, micro$oft, microshit sau cum ii ziceti voi e naspa, dar suita office pe mac e pe departe cea mai buna din categoria sa. stiati ca office e cel mai instalat soft de mac (third party, bineinteles)?
Ma tem ca problema e ceva mai groasa.
Pina acum, revistele aveau filtre pentru fisierele doc.
Dar MSW va folosi XML, lucru cu care nici Quark, nici InDesign nu se impaca!
Degeaba salvezi ca disperatul intr-o versiune mai veche, tot trunchiat merge textul mai departe!
O sa vedeti dracia dracului! Eu deja ma lovesc de Word 2007!
Ma tem ca problema e ceva mai groasa.
Pina acum, revistele aveau filtre pentru fisierele doc.
Dar MSW va folosi XML, lucru cu care nici Quark, nici InDesign nu se impaca!
Degeaba salvezi ca disperatul intr-o versiune mai veche, tot trunchiat merge textul mai departe!
O sa vedeti dracia dracului! Eu deja ma lovesc de Word 2007!
La Mactopia, MS a pus un convertor pt fișierele tip docx la rtf, l-ai probat? Eu nu, deoarece încă nu am nici un asemenea fișier!
L-am probat eu. Dupa 15 minute de asteptat m-am plictisit si am folosit celalat fisier pe care il primisem (expeditorul fusese baiat destept si-l exportase el si in format .doc). Mai fac o incercare acum…