Mie îmi dă gherle Excelu’ de nu poate fi folosit. Nu îmi apare fereastra de lucru ci doar toolbar-urile. Când rezolv treaba (cu tertipuri) şi lăţesc o fereastră, se umple de linii aiurea. Word-ul şi PP pare OK la prima vedere. Se mişcă însă mai greu (chiar UB) decât Office 2004 pe PPC-uri. Nu cu mult.
este localizat? cred ca da… nu? deci il iau (legal) de pe amazon uk ca sa fie in english si nu din franta (en français)... am sistemul in EN, nu vreau “o amestecatura de limbi” (suna bine )... mai ales ca iese mai ieftin, 91£ adica 120€, in loc de 139€ in franta!
Later edit: wow, acum vad ca pe amazon fr, office mac e in ruptura de stoc…
[ Modificat: 16 Ianuarie 2008 10:27 AM de Go2Mars ]
Dupa instalare, ai o optiune implicit checkuita: “remove previous Microsoft Office instalation” sau cam asa ceva. Poti sa o debifezi, sau daca preferi sa stearga (adica o arunca la cos), ai optiunea de a copia setarile si mai stiu eu ce (scuze, am facut instalarea aseara, iar acum vorbesc din amintiri). Sper sa te satisfaca raspunsul.
este localizat? cred ca da… nu? deci il iau (legal) de pe amazon uk ca sa fie in english si nu din franta (en français)... am sistemul in EN, nu vreau “o amestecatura de limbi” (suna bine )... mai ales ca iese mai ieftin, 91£ adica 120€, in loc de 139€ in franta!
Later edit: wow, acum vad ca pe amazon fr, office mac e in ruptura de stoc…
Dacă și MS respectă stilul MAC OS, aplicația include toate localizările terminate la data publicării, iar altele se pot adăuga oricînd după aceea.
Am mai discutat de multe ori tema asta, cînd diverși macuseri voiau să reinstaleze deoarece aveau sistemul în franceză/germană/limba y, neștiind că limba de lucru se schimbă ușor din sys prefs/international. Începînd cu prima versiune de MAC OS X, Apple nu mai produce sistemul localizat pe țări, ci include localizarea în sistem, respectiv în aplicație.
Nu știu dacă și MS urmează acest stil, dar cred că da, am înțeles că Office 2008 este cocoa Apple-style 100 %.
Dupa instalare, ai o optiune implicit checkuita: “remove previous Microsoft Office instalation” sau cam asa ceva. Poti sa o debifezi, sau daca preferi sa stearga (adica o arunca la cos), ai optiunea de a copia setarile si mai stiu eu ce (scuze, am facut instalarea aseara, iar acum vorbesc din amintiri). Sper sa te satisfaca raspunsul.
iar cum multa lume nu se oboseste sa citeasca tot si sa faca repede click, multi vor regreta aceasta optiune implicita
Good luck sa-l luati de pe Amazon cu carduri emise in Romania :D
@dracia: e HOME and student edition, n-ai nevoie de carnet de student pentru ea. De data asta nu mai e ca la Office 2004 unde era Student and Teacher edition si nu puteai sa-l iei decit pt educatie.
Pe site zice ca licenta de home and student poti s o instalezi pe 3 macuri. Legal. Ceea ce imparte costul de 149 la 3. Less than 50$.
Bănuiesc că e vorba de 3 computere ale unei familii, nu?
Dacă cineva se găndește la o schemă de genul “hai să luăm un pachet dintr-ăsta în trei și ne-am scos”, ar trebui să se gândească și la varianta: decât încălcarea licenței de utilizare pentru $50, mai bine încălcarea licenței de utilizare pe gratis…