2 din 27
2
Microsot Office 2008 for Mac
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Moments later…

=============================
OFFICE OPEN XML CONVERTER LOG
==================================
Start Time2007-06-26 09:13:49 +0300
Converting file
: /Volumes/Media/Documente/Munca/alta munca/[...]ea vietii 04.06.2007 analiza stratistica.docx
End Time
2007-06-26 11:30:56 +0300
Conversion Canceled
.
================================== 

... it is scratched!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

nu înțeleg care e problema cu MS Office: deocamdată rămîne cel mai capabil pachet! Cît despre Pages… mai bine folosești TextEdit decit Pages.
Singurele programe pt. care Microsoft își merită existența sînt în opinia mea: office și Age of Empires (sic!).
Referitor la documentele office în noul format, anul trecut erau rapoarte pe internet cum că textEdit în Leopard va putea citi cel puțin astfel de documente; după WWDC însă nu am mai auzit nimic în direcția asta!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
ovis - 26 Iunie 2007 06:41 PM

nu înțeleg care e problema cu MS Office: deocamdată rămîne cel mai capabil pachet! Cît despre Pages… mai bine folosești TextEdit decit Pages.
Singurele programe pt. care Microsoft își merită existența sînt în opinia mea: office și Age of Empires (sic!).
Referitor la documentele office în noul format, anul trecut erau rapoarte pe internet cum că textEdit în Leopard va putea citi cel puțin astfel de documente; după WWDC însă nu am mai auzit nimic în direcția asta!

Da, Office for Mac este cel mai bun produs semnat MS.
Cat despre Pages, desi nu il folosesc, mi se pare cel mai prietenos si mai bine gandit procesor de text, cu unele elemente simple de DTP. Ce nu-ți place la el, dacă nu-s indiscret?
Noul format docx va fi, cert, citibil și de alte aplicații, e doar chestie de timp.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 26 Iunie 2007 08:22 PM

Cat despre Pages, desi nu il folosesc, mi se pare cel mai prietenos si mai bine gandit procesor de text, cu unele elemente simple de DTP. Ce nu-ți place la el, dacă nu-s indiscret?

Că e gîndit pentru a face fluturași și invitații la nuntă dar nu să scrii/citești un raport științific cu 50 de ecuații și tot atîtea grafice în el…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ovis - 26 Iunie 2007 08:33 PM
Cattus Thraex - 26 Iunie 2007 08:22 PM

Că e gîndit pentru a face fluturași și invitații la nuntă dar nu să scrii/citești un raport științific cu 50 de ecuații și tot atîtea grafice în el…

OK, răspunsul e convingător! Credeam că-mi dai o gulgută.
P.S. DDR vine de la Deutsche Demokratische Republik?

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Mie imi place mult Pages si il folosesc aproape zilnic pentru scoala. smile

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 26 Iunie 2007 10:54 PM

Bingo!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ovis - 27 Iunie 2007 03:42 PM
Cattus Thraex - 26 Iunie 2007 10:54 PM

Bingo!

Să trăiești! Bine.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

De pe Daring Fireball:
Good news from Microsoft’s Mac BU’s Dunstan Gourlie:

To that end, I am happy to announce that Office 2008 for Mac will use the Apple-recommended Apple Installer technology for Office 2008 installation. This means that the data that Office installs will ship on the disc in .pkg format, installs will work well with Apple Remote Desktop (ARD) and will be Applescript-able. Once installed, the user has the freedom to move the Office folder to a different location on the system and Office will run from there. I hope that this will make Office for Mac configuration/deployment easier for IT admins. 

And in other good news, they’re no longer going to spew additional fonts in your Library folder whether you like it or not.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

de aparut mai apare?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.01.07

@ovis, daca vrei formule matematice si alte nebunii, nu cred ca Word-ul este solutia perfecta. Sugerez LaTeX wink

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

vorba lui huk,mai apare?poate rezolva si ei problema chart-urilor…in 2004 e ucidere sa deschizi un chart k lumea facut in word de win…

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Apare, apare… Cica vreo 20% (!) din vanzarile totale de boxed Office sunt Office 2004 Mac. (Adica vanzarile din magazin, care exclud pe alea corporate; dar oricum, mi se pare foarte mult pentru un program asa de vechi si care nu merge nativ pe Intele.)

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.03.07

mac os X oricum nu e facut pentru liste imense… office pe windows a fost intotdeauna mai rapid…

cat despre interfata… tocmai am scris un eseu de 20 pagini in engleza, in office 2007… ce pot sa spun… Mi-a facut placere !... pentru prima oara nu ma mai inhiba programul asta si NU imi mai da impresia ca tot caut cine stie ce setare in 5 meniuri… si tot nu rezolv nimic

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
altero - 17 Septembrie 2007 06:39 AM

Apare, apare… Cica vreo 20% (!) din vanzarile totale de boxed Office sunt Office 2004 Mac. (Adica vanzarile din magazin, care exclud pe alea corporate; dar oricum, mi se pare foarte mult pentru un program asa de vechi si care nu merge nativ pe Intele.)

Se poate vedea pe NOUL SITE cate ceva din ce este capabil noul Office (sau din ce vor ei sa arate) raspberry

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

2 din 27
2