20 din 27
20
Microsot Office 2008 for Mac
  [ Ignoră ]   [ # 286 ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Deci și prin urmare.. pot fi flosite dicționarele de office 2007 pe office 2008 pe mac ?! tare fain ar fi să am un corector în română, că se pare că ms o scoate office 2008 pe mac cu suport de limba română la paște .. la paștele cailor !

[ Ignoră ]   [ # 287 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

deci nu

[ Ignoră ]   [ # 288 ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Mulțam - macar m-am linistit ! Când o apare suport și pentru română, l-oi cumpăra .. până atunci , nu !

[ Ignoră ]   [ # 289 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
Cattus Thraex - 01 Martie 2008 01:34 AM
ovis - 29 Februarie 2008 11:09 PM

discul pare a fi in ordine, am sa incerc pe mac-urile de acasa.

Cum ai stabilit că „discul pare a fi in ordine”, mesajul este deosebit de clar: nu este deloc în ordine, nu poate deschide installerul! Testează și pe alt mac, dacă acolo merge, fă repede o copie a discului cu Disk Utility pe alt suport optic ars la viteză mică, nu-i exclus să meargă. Mi s-a întîmplat nu o dată să nu meargă un disc pe un mac, dar să meargă pe altul. Pe ăsta am făcut copia, iar copia a mers și pe macul pe care nu mersese inițial.

P.S. Nu, nu încalci copyright-ul, e absolut OK să faci propria ta copie de backup a unei aplicații.

OK, am incercat DVD-ul pe macurile de acasa si pe alea merge fara probleme. Am facut cu diskutility un dmg dupa DVD-ul de instalare si din nou pe calculatoarele de acasa imaginea e “montata” fara probleme dar pe macul cu problema de instalare imi da un mesaj de eroare de genul “cannot allocate memory”. Ce mi se pare ciudat este ca DVD-ul este format DVD-RAM 2GB dar numai vreo 527MB sint ocupati iar cind vreau sa fac o copie a discului in loc sa-mi ceara un CD blank imi cere un DVD… Nu inteleg de ce-i trebuie un disk cu 2GB daca 1,5GB nu sint folositi!

[ Ignoră ]   [ # 290 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Daca nu este disc bootabil, copiaza pe desktop continutul DVD-ului si daca incape pe un CD, arde-l pe un CD. Nu pierzi nimic. Repet, asta doar inc azul cand discul nu este bootabil.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 291 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

A reusit cineva sa-si importe in Entourage 2008 mail-urile dintr-un cont POP3 de pe Apple Mail?

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 292 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
ovis - 04 Martie 2008 04:04 PM

Am facut cu diskutility un dmg dupa DVD-ul de instalare si din nou pe calculatoarele de acasa imaginea e “montata” fara probleme dar pe macul cu problema de instalare imi da un mesaj de eroare de genul “cannot allocate memory”. Ce mi se pare ciudat este ca DVD-ul este format DVD-RAM 2GB dar numai vreo 527MB sint ocupati iar cind vreau sa fac o copie a discului in loc sa-mi ceara un CD blank imi cere un DVD… Nu inteleg de ce-i trebuie un disk cu 2GB daca 1,5GB nu sint folositi!

Trebuia sa faci o conversie, nu o copiere. Se poate copia si pe un CD, daca, dupa ce il montezi, din Toast, ii dai sa copieze Mac Volume.
Iar daca sistemul tau nu poate sa il instaleze, ce-ar fi sa faci o reparatie generala?

[ Ignoră ]   [ # 293 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Critical update

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 294 ]
RankRankRank
Member

E critic ceva de groaza smile
Nu instaleaza nimic decit serviciul de autoupdate.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 295 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu de azi am revenit la Office 2004. Ce diferență!! Zboară față de 2008 (pe PPC)!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 296 ]
RankRankRank
Member

Între 3-4 sec timp de deschidere la 2008 (indiferent de aplicație), la prima lansare. Powerpoint parcă ia cam 6-7 sec. Pe Intel, desigur.
Una peste alta, performanța nu mi se pare rea, dar clar e sub performanța lui Office 2007 pe Vista și clar e sub performanța lui iWork ‘08.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 297 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Tudor - 10 Martie 2008 11:47 PM

Eu de azi am revenit la Office 2004. Ce diferență!! Zboară față de 2008 (pe PPC)!

Pe PPC, Office 2008 e de nefolosit, e așa de puturos că te apucă doru de ducă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 298 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mie Word 2008 îmi scrie în log-uri sute de mesaje care zic “CGBitmapContextGetData: invalid context”. Și la alții cică face la fel.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 299 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

eu ma descurc inca cu text edit…

[ Ignoră ]   [ # 300 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 11 Martie 2008 02:44 AM

Mie Word 2008 îmi scrie în log-uri sute de mesaje care zic “CGBitmapContextGetData: invalid context”. Și la alții cică face la fel.

Nu numai Word. Și Excel, și Powerpoint.
La fel face și la mine, e un bug cunoscut.

Semnătură 

20 din 27
20