pe un PowerMac G4 1,25GHz +2GB RAM:
word 2008:
43s lansat din Microsoft Project Gallery
27s lansat din Finder
word2004:
13s din Project Gallery launcher
10s din Finder.
Overall winner: word2004!!!
pe un PowerMac G4 1,25GHz +2GB RAM:
word 2008:
43s lansat din Microsoft Project Gallery
27s lansat din Finder
word2004:
13s din Project Gallery launcher
10s din Finder.
Overall winner: word2004!!!
cam aceiasi timpi i-am gasit si eu pe ibook-ul din semnatura…pacat.
Am avut o tentativa si am instalat Office 2008 pe noul meu MB Pro. Dar l-am dezinstalat si m-am intors la batrinul Office 2004, cel care nu m-a dezamagit pina acum.
Nu mi-a placut Office 2008 din pricina faptului ca se deschidea destul de greu si mai ales pentru ca in Excel sau Word avea momente cind “ingheta” aplicatia. Dupa ce am citit pe site-ul Microsoft ca au fost inaintea mea multi altii care au reclamat acest lucru si deocamdata nu exista patch pentru asta, am reinstalat Office 2004.
concluzia?
dezvoltatorii softului nu ai stiut/vrut/putut scrie un soft ok…
in schimb, pe google poti da clasa aplicatiilor microsoft
Mda, și eu am fost neplăcut surprins, fără să am idei preconcepute sau niscai manie anti-MS, de lentoarea lui Office 2008, pe al meu PB se mișcă înfiorător de încet, pe al soției MB nou se mișcă mai repejor, oricum mult mai încet decît admisibil.
Azi am văzut al doilea update la office 2008, are peste 100 mb, precedentul bătea, parcă, spre 150 mb… se pare că rescriu din mers tot ofisu!
Am pus OO 3 beta de PPC, văd că merge frumușel. eu zic că Office 2004 e cel mai reușit produs MS pt mac, ăla se mișcă frumos. Nici Office X, nici Office 98 nu erau de aruncat, se mișcau frumos pt vremurile alea.
Nu-l folosesc (pe 2004), pt ce am eu nevoie Nisus și Mellel îs cele mai bune, dar zic așa, teoretic și obiectiv. Mă întreb dacă nu cumva e intenționată lentoarea astea a lui Office 2008, mie mi se pare inacceptabilă pt o asemenea mare companie un soft așa de prost, decît dacă e intenționat făcut așa.