Pages + Keynote + Numbers si ai scapat de toate problemele. Functioneaza foarte bine cu MS Office de orice fel. Iar 79$ chiar e un fleac pt ce ofera softurile astea!
Pages + Keynote + Numbers si ai scapat de toate problemele. Functioneaza foarte bine cu MS Office de orice fel. Iar 79$ chiar e un fleac pt ce ofera softurile astea!
stai puțin, că nu pricep…cum adică funcționează bine cu MS Office ? poți deschide fișiere făcute cu Pages, cu Word-ul și viceversa ?
stai puțin, că nu pricep…cum adică funcționează bine cu MS Office ? poți deschide fișiere făcute cu Pages, cu Word-ul și viceversa ?
Bai, habarnist mai sunt: nici nu stiam ca TextEdit, ca sa nu mai zic de Pages, stie sa deschida docx-uri. Iar Numbers stie xlsx-uri.
Deci, da, Word, Excel si Pages, Numbers, sunt compatibile. Probabil ca nu 100%, dar pentru siguranta cred ca cel mai bine e ca documentele sa fie salvate din Word 2008 ca doc, nu ca docx. (In felul asta nu presupui ca oricine are Office 2007 / sau 2007 pe Win).
Cand termini de editat fisierul il exporti ca word, si la capatul celalalt (PC) se va vedea identic cu .pages-ul tau. La fel si cu Numbers si Keynote (.xls si .ppt).
De la PC la mac, Pages si Textedit deschid orice Word, cum am mai zis. E posibil sa existe ceva incopatibilitati mai ales daca fisierul contine grafice excel, dar pentru asta poti folosi un word 2004. Nu vad nici un motiv pentru a upgrada la 2008.
Ehehei, fârtații mei…nu-i chiar atât de simplu.
În primul rând ca iWork nu știe nici VBA nici macro-urile din Office.
Apoi, chiar făcând abstracție de problema fonturilor, Numbers nu știe de pivot tables. Nici de multe formule mai sofisticate de prin Excel.