4 din 27
4
Microsot Office 2008 for Mac
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nasol
dar bine ca avem back-up

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
huk - 15 Octombrie 2007 03:10 AM

Poate nu intelegi monstrozitatea bug-ului.
Excel nu face grafice. Asa cum ai zice ca nu poti scrie text in Word sau introduce slide-uri in PPt. Nu e o icoana care arata stramb sau interfata neomogena, e functia principala a programului. Asa ceva nici in pre alfa nu se accepta. Daca bug-ul e doar pe modelul asta de Mac Intel, da accept ca e beta.

huk, dacă e beta, orice se poate întîmpla. dacă tot ai văzut hiba, scrie-le, e acolo programul de înrolare în armata activă a MS beta testers. Eu nu mai am timp și de asta, că aș face-o. Așa se observă erorile.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Mdea. Am aflat intradevar ce inseamna beta: crash la fiecare 10 minute. Plus asociere de fisiere permanenta, nu pot sa fac un excel sa se deschida default cu vechea versiune sau orice alt program. Sucks!

@cattus: asa de mult speram sa nu mai fiu beta tester pentru microshtift… Cred ca o sa fiu cuminte si o sa astept adevaratul beta: varianta gold pentru ei.

[ Modificat: 15 Octombrie 2007 06:06 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 15 Octombrie 2007 06:00 AM

Mdea. Am aflat intradevar ce inseamna beta: crash la fiecare 10 minute. Plus asociere de fisiere permanenta, nu pot sa fac un excel sa se deschida default cu vechea versiune sau orice alt program. Sucks!

@cattus: asa de mult speram sa nu mai fiu beta tester pentru microshtift… Cred ca o sa fiu cuminte si o sa astept adevaratul beta: varianta gold pentru ei.

te sacrifici pt binele comunității, puțină morală, ce naiba!

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

mie imi merge bine, ma tot joc de vreo 2 ore, nothing so far

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 15 Octombrie 2007 03:10 AM

Poate nu intelegi monstrozitatea bug-ului. Excel nu face grafice.

oare sa fie si in word, probleme?!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Excelul sucheaza si la mine. Si nu o face la chestii “complicate”, cum ar fi graficele, ci daca formatez grupuri de celule, apoi dau save: crash! Adica nu e bun nici sa faci operatii super simple. Pacat.
O fi (si) de la faptul ca mai avem varianta veche de Office? S-or musca de fund una pe alta?

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

io nu o aveam. aveam si inca am neo-office

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

e inca beta… mai e de lucru la el

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 16 Octombrie 2007 04:43 PM

e inca beta… mai e de lucru la el

A trecut de stadiul alpha și beta intern, acum a ajuns la public beta, adică folosibil, dar fără să te bazezi pe el. De Crăciun s-ar putea să fie gata.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Administrator

nici dupa craciun nu o sa fie stabil smile

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Tocmai am avut de “gâdilat” un PowerPoint pentru cineva, și am aflat că PPT din Office 2004/Mac nu știe să creeze/editeze animații cu Motion Path. Oare ăsta nou știe? A trebuit să deschid PC-ul…  sick

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
SebyP - 14 Septembrie 2007 06:47 AM

@ovis, daca vrei formule matematice si alte nebunii, nu cred ca Word-ul este solutia perfecta. Sugerez LaTeX wink

este atunci cind seful habar nu are cu ce se maninca Tex-ul si te bombardeaza cu manuscripte .doc!

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Are idee cineva de un magazin online cu livrare in Romania unde se poate face preorder de Office 2008 Mac?

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Administrator

nu cred ca magazinele online fac preorder…
dar intra pe pagina lui micro soft romania si o sa gasesti un link si spre office de mac, de unde poti cumpara online

deruleaza pina jos pagina asta: http://office.microsoft.com/ro-ro/downloads/FX101321101048.aspx

4 din 27
4