Poate nu intelegi monstrozitatea bug-ului.
Excel nu face grafice. Asa cum ai zice ca nu poti scrie text in Word sau introduce slide-uri in PPt. Nu e o icoana care arata stramb sau interfata neomogena, e functia principala a programului. Asa ceva nici in pre alfa nu se accepta. Daca bug-ul e doar pe modelul asta de Mac Intel, da accept ca e beta.
huk, dacă e beta, orice se poate întîmpla. dacă tot ai văzut hiba, scrie-le, e acolo programul de înrolare în armata activă a MS beta testers. Eu nu mai am timp și de asta, că aș face-o. Așa se observă erorile.
Mdea. Am aflat intradevar ce inseamna beta: crash la fiecare 10 minute. Plus asociere de fisiere permanenta, nu pot sa fac un excel sa se deschida default cu vechea versiune sau orice alt program. Sucks!
@cattus: asa de mult speram sa nu mai fiu beta tester pentru microshtift… Cred ca o sa fiu cuminte si o sa astept adevaratul beta: varianta gold pentru ei.
Mdea. Am aflat intradevar ce inseamna beta: crash la fiecare 10 minute. Plus asociere de fisiere permanenta, nu pot sa fac un excel sa se deschida default cu vechea versiune sau orice alt program. Sucks!
@cattus: asa de mult speram sa nu mai fiu beta tester pentru microshtift… Cred ca o sa fiu cuminte si o sa astept adevaratul beta: varianta gold pentru ei.
te sacrifici pt binele comunității, puțină morală, ce naiba!
Excelul sucheaza si la mine. Si nu o face la chestii “complicate”, cum ar fi graficele, ci daca formatez grupuri de celule, apoi dau save: crash! Adica nu e bun nici sa faci operatii super simple. Pacat.
O fi (si) de la faptul ca mai avem varianta veche de Office? S-or musca de fund una pe alta?
A trecut de stadiul alpha și beta intern, acum a ajuns la public beta, adică folosibil, dar fără să te bazezi pe el. De Crăciun s-ar putea să fie gata.
Tocmai am avut de “gâdilat” un PowerPoint pentru cineva, și am aflat că PPT din Office 2004/Mac nu știe să creeze/editeze animații cu Motion Path. Oare ăsta nou știe? A trebuit să deschid PC-ul…
nu cred ca magazinele online fac preorder…
dar intra pe pagina lui micro soft romania si o sa gasesti un link si spre office de mac, de unde poti cumpara online