6 din 27
6
Microsot Office 2008 for Mac
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 06.01.08
altero - 08 Ianuarie 2008 06:35 AM

Never de la MS! E chestie de principiu, stimabililor.

Atunci sa sarim pe torrente. smile

Semnătură 

Macbook Pro Unibody 2.4 Ghz 4GB Leopard
Ipod 5g 60Gb

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Daca dati peste vreun trial sau test drive, dati-mi si mie un PM ca sunt tare curios. Review-ul gizmodo zicea ca e stabil si daca e asa, pentru ca rezolva multe mici chestii enervante din 2004 si pentru ca e universal, sigur o sa-l cumpar. Sau nu.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
altero - 08 Ianuarie 2008 06:35 AM

Never de la MS! E chestie de principiu, stimabililor.

Parol, monșer, să mă‘ngropi!

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

din comoditate, desi avem macuri, folosim si MS Office…
desi, ne-em putea descurca si fara smile

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai sa stii ca din comoditate. Pe mine ma linisteste ca am Office de la MS, ca si cei cu care schimb docuri si xlsuri. Daca n-o mai face MS Office si pt Mac, sunt solutii berechet. Dar face, si e chiar un pachet bun (MS sunt buni la Office si la soareci - atat).

N-am nici un trial, astept lansarea oficiala… smile

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 08 Ianuarie 2008 08:28 PM

Pai sa stii ca din comoditate. Pe mine ma linisteste ca am Office de la MS, ca si cei cu care schimb docuri si xlsuri. Daca n-o mai face MS Office si pt Mac, sunt solutii berechet. Dar face, si e chiar un pachet bun (MS sunt buni la Office si la soareci - atat).

N-am nici un trial, astept lansarea oficiala… smile

N-am idei preconcepute, dar MS a dat lovitura cea mare cu acel Office de la începutul anilor ’90, perfect compatibil cu Word Perfect, pe atunci rege absolut al procesării de text. Ce frumoasă aplicație e Word Perfect 3.x pt MAC OS 7-9! MS Office a standardizat conceptul de „office”, asta a fost mare lucru. De atunci încoace, și alții vor să facă ceva competitiv, dar nu e chiar așa de ușor. OpenOffice e foarte aproape și, conceptual vorbind, superior, numai că pe Windows e greu să detroneze MS Office-u, iar pe Linux e cam greucean. Nu mai zic de NeoOffice pe MAC OS X, excelent conceptual, dar prea lent pentru pretențiile unui utilizator chiar modest.
În clipa în care NeoOffice va deveni o aplicație cocoa rapidă, atunci da, s-ar putea să fie un mare pas înainte. Pînă atunci, eu zic că MS Office nu are rival real. Eu nu-l folosesc, deoarece are limitări mari în ce am eu nevoie, adică se comportă la fel de prost ca NeoOffice și ca Pages cînd e vorba de diacritice combinate! Parcă s-au înțeles toți cei trei mari să o bălăcărească, lucru ciudat la Apple, mai ales că TextEdit era și este procesorul de referință, iar TextEdit este excelent aici. Nisus continuă să fie stăpîn, după o mică pauză de adaptare la MAC OS X, mai ales că echipa Mellel pare a se retrage din joc (e tăcere cam prea lungă și suspicionez că se cam încheie jocul - sper să mă înșel, totuși).
Chestia cu f*** MS și alte alea contra MS sînt așa, de pamplezir, doar Apple și MS au acord solid de cooperare și cred că această cooperare va merge înainte.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Cattus Thraex - 08 Ianuarie 2008 09:58 PM

Chestia cu f*** MS și alte alea contra MS sînt așa, de pamplezir

pt mine nu e de pamplezir. eu detest cu fiecare celula din corpul meu, aceasta corporatie. detest sistemele lor de operare. 90% din problemele clientilor ISP-ului la care am lucrat, se datoreaza halului in care functioneaza aceste OS-uri.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Chestia cu lipsa VBA si macro m-au lovit foarte tare. Tot ce lucrez pentru servici sunt documente cu macro-uri ca sa nu mai vorbim de aplicatii VBA in ele. Pina si un nenorocit de formular de MoM e facut cu macrouri in el. Asta inseamna ca-mi bag *^%&^% in el de Office 2008 si in compatibilitatea lui.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
mediaconvertor - 08 Ianuarie 2008 10:11 PM
Cattus Thraex - 08 Ianuarie 2008 09:58 PM

Chestia cu f*** MS și alte alea contra MS sînt așa, de pamplezir

pt mine nu e de pamplezir. eu detest cu fiecare celula din corpul meu, aceasta corporatie. detest sistemele lor de operare. 90% din problemele clientilor ISP-ului la care am lucrat, se datoreaza halului in care functioneaza aceste OS-uri.

Vorbeam de MS Office și de standardizarea făcută la începutul anilor ’90, cînd a și dat lovitura, nu de Windows OS care a fost și este un sistem de operare îngrozitor, de la arhitectură la design (las la o parte că tot ce are cît de cît uman este copiat după MAC OS 6-7).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Administrator

word a aprut pentru DOS in 83
pentru apple in 84
pentru windows in 89
abia din 2003 a fost bagat in suita office smile

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Administrator

Oare o merge pastrat Office 2004, pe langa 2008? Nu prea cred.

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Administrator

daca o merge 2008, ce rost ar mai avea versiunea veche?

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai uite: macro, cioace…

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Beta-ul a mers perfect in paralel cu 2004. Singura parte rea era ca nu putei sa faci fisierele sa se deschida default cu vechea versiune. Indiferent de ce-i ziceai, 2008 urca peste.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Administrator

Stiu, dar era culmea ca un beta (care mergea ca un pre-alfa) sa dea la o parte versiunea precedenta.

6 din 27
6