Oare o merge pastrat Office 2004, pe langa 2008? Nu prea cred.
Pe un PPC ar merita numai dacă 2008 merge greu, dacă merge frumos, nu văd de ce. Pe un Intel, chiar nu văd rostul. Sigur, presupun că versiunea finală nu va fi cu rebuturi ca acel beta care m-a enervat la culme și l-am șters după trei zile, totul pica la al doilea clic.
Avand in vedere ca Office 2004 se poate “instala” prin simpla copiere de pe alt calculator sau dintr-un backup, nu vad cum si de ce n-ar merge daca in alta parte a hard discului s-ar afla 2008. Dar in fine, totul e posibil de la M$.
daca o merge 2008, ce rost ar mai avea versiunea veche?
Dacu’, daca nu lucrezi intr-o firma mare, gen multinationala, corporate etc. n-are nici un rost sa nu treci la 2008.
In caz contrar, cum am zis mai sus: poti sa-ti bagi ceva in el de Office 2008 fiindca n-am vazut inca formularistica Word sau spreadsheeturi Excel utilizate intr-o multinationala sa nu fie pline de macro-uri si aplicatii VBA.
Nici macar un memo nu pot sa folosesc fiindca macro-ul aferent il completeaza cu destinatari/cc/data/subiect etc. si il trimite pe Lotus Notes la toti. De Excel nu mai vorbesc, pivot tables si macrouri din plin.
Asa ca ceea ce a facut Billy G cu Office 2008 a fost sa delimiteze clar lumea Mac de lumea corporate. Cine are nevoie de compatibilitate cu standardele de stationery din cadrul firmei…welcome Office 2007.
Salut! Are cineva sa-mi de-a si mie Office 2008 pt Mac? PLS (fie si Beta) Thanks
În afara strictei chestiuni privind pirateria, nu prea avem ce să dăm. A existat o versiune beta, distribuită mai mult sau mai puțin confidențial pt feedback. A expirat. Eu unul nu știu dacă a mai distribuit o alta, probabil că da, dar numai celor grupați într-un cerc relativ restrîns, cum face și Apple în cadrul Apple Seed. Eu nu sînt dintre aceia, nici nu am cerut în mod expres să fiu, iar dacă aș fi cerut, nu știu dacă m-ar fi acceptat.
Ca atare, mai ai răbdare, nu mai durează mult, se zice că e pe țeavă deja.