2 din 2
2
iPhone 5 Bateria
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

Rezultatele bateriei in weekend sunt conform atasament.
Vineri seara l-am incarcat si de atunci pana in urma cu cateva minute a rezistat bateria.
ce-i drept 3g-ul a fost partial deschis. Peste noapte am decis sa inchid 3g-ul deoarece nu imi mananca din baterie cand il las in stand by.Cand sunt in zone unde este wifi nu are rost sa fie deschis 3g-ul.
Cand plec de acasa deschid 3g-ul pana ajung la zone unde este wifi.

Totusi cred ca ios 6.1 va aduce unele imbunatatiri pe partea de baterie.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Daca tot opresti 3g-ul, poate ca ar trebui sa dai si soneria mai incet. Si aia mananca bateria. Si poate ca ar trebui sa nu il folosesti deloc, ca sa nu ai ce baterie consuma…

Altom - 14 Ianuarie 2013 12:37 PM

Rezultatele bateriei in weekend sunt conform atasament.
Vineri seara l-am incarcat si de atunci pana in urma cu cateva minute a rezistat bateria.
ce-i drept 3g-ul a fost partial deschis. Peste noapte am decis sa inchid 3g-ul deoarece nu imi mananca din baterie cand il las in stand by.Cand sunt in zone unde este wifi nu are rost sa fie deschis 3g-ul.
Cand plec de acasa deschid 3g-ul pana ajung la zone unde este wifi.

Totusi cred ca ios 6.1 va aduce unele imbunatatiri pe partea de baterie.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

Nu-ti inteleg ironia gratuită! Si misto-ul ieftin… Pur si simplu am postat niște rezultate pe care le am obținut in acest weekend! Din moment ce dormi noaptea ce rost are sa tii 3G deschis si sa ți consume din baterie in time ce sta in stand by? Plus de asta tu tii 3G Deschis cand ai acces la o retea wifi? Eu nu am zis ca am oprit toate serviciile pentru a conserva bateria! Forumul e pentru a schimba pareri, impresii si experiente nu a ne lua peste picior sau a face misto unul de altul

2 din 2
2